Hirdetés
- New Game Blitz - 2024
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Astra kalandok @Első rész
- Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Mitől lehet az, hogy frissült a Messenger app, először nem frissítette magától rá kellett kattintani a frissítésre, majd kiírta, hogy telepítés, utána eltűnt és nem került a frissített alkalmazások közé sem.
-
gerner1
nagyúr
válasz Somatom #18251 üzenetére
Így van.👍 Ráadásul, ha mondjuk vodás (nem volt említve, hogy melyik szolgáltatól származó...), akkor gyakran éppen az az eset áll fenn, hogy a hivatalos függetlenítés fizetős, és -pont ezért- mindjárt nem lesz egyszerű. A telenor egészen más, a T-mob pedig eleve nem forgalmaz függő készülékeket kb ~2018 év eleje óta.
[ Szerkesztve ]
-
tetova
tag
-
timelord1987
őstag
válasz timelord1987 #18253 üzenetére
Sziasztok!
Valaki tud ebben segíteni?
-
gerner1
nagyúr
válasz timelord1987 #18259 üzenetére
Elképzelhető, hogy az ON topikjában (pofakönyv) talán hamarabb érkezik valami "használható" ...
-
Anulu79
addikt
válasz timelord1987 #18253 üzenetére
Ilyen nekem is volt már. Sőt! Más alkalmazásoknál is előfordult ilyen. Viszont engem nem zavart a dolog. Minden működik azóta is ahogyan kell neki.
-
apaszka
veterán
link Hoppá? Setét mód?
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
-
gjoco1
addikt
Sziasztok!
Ma elkezdetem délután belakni a vasat és a kezdőképernyőre háttérképet állítottam be a gyári választékból.
Egyenlőre Launchert nem kezdtem el,arra kell egy nap. Lényeg,a kiválasztott kezdőképernyőnél kiírja,hogy Infinity effekteket használ.Ez mi a szöszt jelent?
Másik hirtelen......Note9-nél nincs lehetőség az ikonok formáját állítani( kerek-.herekített,illetve még volt valami egy másik új generációs A50-en)?
Köszönöm,egyenlőre ennyi."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
ktgeri
tag
Hali!
A mai nap folyamán, egyik pillanatról a másikra abbahagyta a működést az S-pen.
Folyamatosan azt írja, hogy "csatlakoztassa újra az S Pent", de, ha rányomok, akkor csak tölt és tölt, majd kiírja, hogy sikertelen.
Az imént próbáltam adni egy hard resetet a telefonnak és az S-pent magát is próbáltam még a komplett hard reset előtt, hardresetelni, de azt sem engedte.Ha kiveszem a tollat, akkor írni sem tudok vele és, mint BT vezérlő sem működik.
Így meg tudja magát adni egyik pillanatról a másikra, vagy mi lehet a hiba?
-
tylerddd
veterán
Köszi, az úgy nem a legkényelmesebb. Mondjuk nem is annyira lényeges nekem. A háttereken kívül nem igazán szoktam a kinézetet állítgatni. Ikonok persze nem mindegy, hogy hol vannak vagy lezárt kijelző órájának típusa és ilyen apróságok. A témákat már régen elengedtem, mert ami komolyabb változást csinál, ott biztos van, ami kimarad és nem alakítja át (pl. egyes ikonok) és nem is lesz egységes a kép, ami meg keveset állít, azt meg minek. Novát megvettem, de nem mélyedtem el benne, a gyári launcher megy.
@ gjoco1 Tetszenek az ilyen végletekig beállítgatott képernyők, de ugyanaz a bajom velük, mint a lakberendezős dolgokkal: nagyon pöpecül néznek ki, de általában használatban nem praktikusak. Tehát lehet egy szék modern, dizájnos, fancy, divatos színekkel, ha egyszerűen nem kényelmes rajta ülni.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Leslie1966
senior tag
Ma jött új firmware DBT-re.
[ Szerkesztve ]
Garmin Fènix 7X Solar, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Watch 3, Huawei Watch GT 2,
-
Surfym@n
senior tag
válasz gerner1 #18278 üzenetére
elég, ha csak a bármelyik menüben (pl. feloldás s-pen-nel) állítasz valamit, s akkor kéri, hogy helyezd be a tollat. Na ott egy jó darabig elszöszöl (kb 2 perc), s utána minden helyreáll...
Nekem így oldódott meg az anomália (sztem megint a legutóbbi frissítés a ludas), februárban már volt egy hasonló
28 év és 2.8-as rekesz felett már nincs mese...
-
-
-
tetova
tag
Megjött az új DBT-s ROM. Letöltöttem, kibontottam, Odin indít, aztán "paff"! Nem lép be download módba a teló!!! Járt már így valaki?
Hova tűnnek a szavak, amiket kiradírozunk?
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Mitől lehet az, hogy böngészés közben valamikor felugrik valami gasurvey(pont)gemius(pont)com oldal. Ez vírus lehet, hogy lehet eltávolítani?
-
anadroid
senior tag
válasz timelord1987 #18295 üzenetére
A marketing vírusa . Feljön az asztali gépen is.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
tylerddd
veterán
válasz apaszka #18284 üzenetére
Nálam prioritás szerint kerülnek az oldalakra az alkalmazások, a leggyakrabban használtak ezen kívül még alulra is, hogy egy kézzel is el tudjam érni őket. A másodikon már mappázva is vannak, a harmadikon vannak a játékok. Ezt az egyszerűséget én iOS-ről hoztam úgymond, nekem az kell, hogy feloldás után egyből ott legyen minden kéznél, ne sokat kelljen még nyomkodni.
Amiket linkeltél képeket (íróasztal, Suzuki) jópofák, de nekem totál kaotikus az elrendezésük Lehet elsőre meg sem találnám, amit keresek!
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Somatom
veterán
válasz tylerddd #18297 üzenetére
Több oldal? Lapozgatni? Totál káosz. Én is az egyszerűséget kedvelem. Egy oldal és slussz.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest