Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem meg. Amúgy S9+-ról váltottam, előtte S8+-om volt.
Más: akinek már megjött az új update, ránézne az S pen beállításokra? Most láttam egy videóban, hogy a signature color-nál van egy olyan beállítás, hogy annak ellenére, hogy a sárga pen sárgával ír, be lehet kapcsolni, hogy ne sárgával mentse, így olvasható marad. Ez elvileg az új update-tel jött.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Teal'C
veterán
-
legenda
Szia,
Használd egészséggel a készüléket!
A YouTube maximálisan engedélyezett felbontása több tényező függvénye, befolyásolhatja például a sávszélesség, de akár a szolgáltató is korlátozhatja, valamint a készülék bizonyos beállításai is kihatással vannak rá, mint például az adattakarékos opció és hasonlók.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
Külön alkalmazást nem szoktam használni háttérképek letöltésére, a netes keresőbe beírom, hogy milyen felbontású wallpaper kell és elég sok helyen találni jókat.
Beállítások -> Eszköz karbantartása -> Akkumulátor -> Alkalmazásfigyelő: Ide tett be nekem automatikusan alkalmazásokat (Telekom, Mobilbank, Drive, Egészség...stb.) a rendszer, amikor először rákérdezett azokra, engedélyeztem, hogy automatikus bezáráskor ne is figyelmeztessen arról.
Egy olyan van a listában, aminél szempont az értesítések megjelenítése, illetve attól több is, mert a Huawei Egészség alkalmazásról van szó, ami értesítéseket küld az okosórára, de megteszi azt akkor is, amikor a rendszer kilövi automatikusan, vagy én megteszem manuálisan - direkt kipróbáltam -, tehát jelez akkor is az óra, ha hívás, SMS...stb. esemény van.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
A pen nyílásába be tud menni a víz, ez normális. Az a nyílás belül le van szigetelve, vagyis onnan már nem tud beszivárogni a telefonba. Viszont a lemosással nagyon vigyázz, mert a csapból nagyobb nyomással is jöhet a víz (ha eléggé kinyitod), mint amire méretezték a telefont. A telefon másfél bár nyomásra van méretezve, a csapból meg akár 10-20 bárral is jöhet a víz, így könnyen tönkre lehet tenni egy ilyen lemosással.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
PeteePeti
őstag
Akkor ott valami nem kerek nálad! A Type-C kábelek teljesen szimmetrikusak, így mindkét irányból passzolnia kell!
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
legenda
Mind a két oldalával bele kell mennie és tölt is mind a két irányból.
Olyat tudok elképzelni, hogy idővel megy bele szösz, kosz, idegen test, ami problémát okozhat, ha olyan környezetben van tárolva vagy használva, akkor érdemes időről időre tisztítani az aljzatot és a csatlakozót.
Az S8-as szériánál sincs adott szériahiba, a fentire tudok csak gondolni, vagy ha esetleg a kelleténél durvábban van kezelve, feszegetve, erőltetve és fizikai sérülés keletkezik a csatlakozón.LosBlancosrm: Igen, a Mate-ek térereje jobb, de cserébe magasabb a SAR értékük, pláne a Mate 9-é, mondhatni kiemelkedően magas a Mate szérián belül is a fejre ható sugárzása.
[ Szerkesztve ]
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz ktgeri #11351 üzenetére
Hagyd rajta, el fog indulni..
Nekem is sokszor csinálja bőven 10% alatt, hogy eldobálja a töltést..
Mikor rádugom csippan, azt le is áll, azt egy idő után elindul a töltés..
Ezt már én is akartam párszor kérdezni mitől van, de mindig olyankor dobálja el a töltést vagy (gondoltam én) nem veszi a töltést mikor 3-5% körül dugom rá.
De mivel már rájöttem hogy így működik valamiért így nem kérdeztem. -
legenda
válasz ktgeri #11367 üzenetére
A védelem elvileg nem engedi teljesen lemerülni az akkumulátort, amikor kikapcsol arra hivatkozva a telefon, akkor még rendelkeznie kell meghatározott töltöttséggel.
Ha korrekt gyári töltővel és kábellel sem kel életre hosszabb töltési intervallum után sem, akkor viszont valami gond van.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz ktgeri #11404 üzenetére
Csak nem lesz gond a próbán, zárlat meg több okból is bekövetkezhet, bekerül az aljzatba áramot is vezető idegen test/anyag, vagy kellően megfeszül/deformálódik az aljzat csatlakozója a kábel csatlakoztatásakor.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest