Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz Peterzon94 #150 üzenetére
Velem jól kibasztak a budaörsi médiamarktban. Valszeg miattuk lemaradok a készülék beszámításról is. Ha ez így lesz az tuti, hogy viszont látják a sztorit a tékozló homáron.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
MikeWazowski
veterán
Galaxy store.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
zazenke
őstag
teljes mértékben egyet értek veled . De legalább extrának megcsinálhatták volna hogy a szuper lassítást tovább kilehessen tartani .de ez így semmi .Mindössze annyi pozitívumot látok hogy az s7 edge óta újra elkezdték felfelé tornázni az aksi időt bár az is csak egy hajszálnyival jobb de mégse rosszabb. A huawei fejlesztései lassan beelőzik a samut főleg ha azt amit megcsinál még tökéletesíti is mert azért még mindig van különbség videó és videó között a samu javára. Sok embert azonban ez már nem érdekel és a huawei egyre nagyobbat fog kiharapni a tortából.
-
veterán
Valaki átvette már a telefonját?
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
seger
addikt
Én telekom. Kaptam az sms-t hogy kiszállítás alatt. Remélem holnap hív a futár
-
Taci
addikt
válasz Plazmacucci #151 üzenetére
Mi történt?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Koszi a tesztet. A PSVR jatek kod az ajandek az egyik kepen?
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
SES(Samsung Experience Store)
Ma hívnak, hogy holnap mikor tudok menni érte. Piros pont, hogy időpontot egyeztetünk, csak velem foglakoznak, nem váratnak, stb.
[ Szerkesztve ]
-
A szuper lassításból azért csak ennyit lehet felvenni, mert ennyi fér bele a kameramodul memóriájába. Igen, külön ram modul van építve a kamerába, direkt a lassítás miatt, és ez eredetileg az S9-hez lett kifejlesztve. Majd gondolom az S10-ben nagyobb modult kap, így hosszabb ideig (vagy nagyobb felbontásban) lehet majd lassítani.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
kchris78
veterán
Ez persze hogy egy S9+ ceruzával. De miért is lenne másképp? Mit vártatok? Hogy csak a note-nak a Samu kifejleszt egy extra kamerát vagy kijelzőt vagy mit?
Az S a cerka mentes flagship a note meg a cerkás. Alapvetően bármelyiket is szeresse az ember, szüksége lehet a legerősebb kamerára CPU-ra sok memóriára... Innentől kezdve meg a note csak egy cerkás S lesz..
A Note-hoz nem jelent meg a semmiből egy 855ös snapdragon vagy újabb kamera modul... Majd az S10-eshez lesz újabb, az S-ek piacra kerülésével jön az újabb hardver. Samu valószínű részben a szifonok indulása miatt rakhatta erre az időpontra a note-okat - kivéve az elsőt. -
HaliGab23
senior tag
válasz #24536576 #159 üzenetére
Én budaörsi MMben rendeltem elő, de semmi jelzés eddig...
Kíváncsi vagyok fognak-e jelentkezni.. legutóbb mikor hívtam Őket, egy "kedves" telefonos pultban levő kollégájuk kérdésemre (hogy lesz-e teló holnapra) mondta: "Hát azt én nem tudom".
"Nagyon" bizalomgerjesztő.
Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
seger
addikt
Mindenki azt mondja ceruzás s9...
Szerintem meg az s9 egy ceruza nélküli note -
zazenke
őstag
válasz #24536576 #161 üzenetére
pl az optikai zoomja nem 2x amit lassan minden china telefon tud hanem 3x. És ne mond hogy ez nem sok mert ennyiért ilyeneket kihagyni igen is sok. Már régóta ezt csinálja a samu ad egy pici fejlesztést ebben az esetben vissza dta az aksi időt amit amúgy már rég tudnia kellett volna és újra elkér 330 at .
-
A GSMarena tesztje szerint nem kis előrelépés történt audio terén az S9-hez képest, sőt az idei legjobb eredményt adta a Note9: [link]
It’s undoubtedly the best result we’ve seen this year and one that should put the Note9 on top of any audiophile’s list.
Továbbá a fényképek minősége is javult valamelyes, főleg sötétben: [link]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
szilasz007
aktív tag
Részemről Speedshop. Leveleztünk a héten rendesen, mert kötök hozzá biztosítást (45e két évre)...
... és az utolsó levélbe írták, holnap hozza a futár
-
Peterzon94
tag
Nem úgy volt, hogy ma éjfélig lehet kedvezményesen előrendelni? Most jutottam el oda, hogy leadjam a rendelést samsung experience store oldalán, de a kedvezményt már nem vonja le..
-
Gergőke88
addikt
válasz Peterzon94 #172 üzenetére
MM, Edigital meg megadja.
-
-
válasz ForRedGlory #177 üzenetére
Én személy szerint nem hinném, hogy pár száz (ezer?) embernél több venne Note9-et Magyarországon, és nem azért, mert rossz lenne, hanem az ára miatt (iPhone X-et is csak max egyszer látok havonta). Szóval ebből kiindulva, legfeljebb pár tucatra tippelek, mint kezdőkészlet a mobilszolgáltatóknál.
-
seger
addikt
Státusz: Szállítás alatt
-
ForRedGlory
félisten
válasz Peterzon94 #172 üzenetére
Nekem sem engedi. Fel is hívtam a SES webshopját a +36 1 439 0000 számon és nem tudott segíteni a srác.
Igért egy visszahívást 10-15 percen belül. Meglátjuk...
Kellett nekem is a végére hagyni. A fene egye meg... mondta, hogy rendeljem meg, aztán ha teljes összeget von le, akkor visszautalják. Ez tök jól hangzik, de előre kell kifizetni és ha szar az összeg, kétlem, hogy ma visszakapnám, hogy leadhassam mondjuk máshol.
[ Szerkesztve ]
-
Peterzon94
tag
válasz ForRedGlory #181 üzenetére
végül edigitalnal adtam le, ott levonta a kedvezményt
-
válasz ForRedGlory #181 üzenetére
SES-nél csak személyes megrendeléssel (az üzletben) kapod meg a kedvezményt, legalábbis ennél: [link]. Van a másik is, ott nem tudom hogy működik.
Ez a kettő 2 külön cég.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Sajna az elsőn sem hozza a kedvezményt ez a szar. Plusz az elsőnél nincs is Westend átvétel azért, amit írtál is, nekem meg az lenne a közeli. Így a második link lenne az okás, de ott is bakfitty van.
Megvárom, hogy visszahív-e a csávó (bár kétlem), aztán max megrendelem máshonnan.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Kijött MKBD tesztje is.
-
seger
addikt
válasz ForRedGlory #187 üzenetére
Kissé jobb kepek vannak benne
-
őstag
1-et telekomtól 1-et edigitaltól.
amelyik hamarabb megjön az maradSamsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
Na de, holnap reggel megkapom a telót, és csinálok kamera tesztet (S9+ vs Note9), meglátjuk lesz-e különbség.
-
válasz ForRedGlory #187 üzenetére
Azzal kezdi, hogy mindenben jobb a Note8-nál.
-
ForRedGlory
félisten
Na túl vagyok az előrendelésen. Hát ez melósabb volt, mint eddig bármelyik telefonom... Hát naná, hogy be kell még ma mennem és ki kell fizetnem, miután még ma oda kellene érnie a banki utalásnak, ami necces lenne...
[ Szerkesztve ]
-
Peterzon94
tag
válasz ForRedGlory #193 üzenetére
egyszerűbb lett volna neked is máshonnan megrendelni
-
ForRedGlory
félisten
válasz Peterzon94 #194 üzenetére
Tudom, de Edigitaltól lehetőleg semmit nem veszek, a MediaMarkt is szemétkedett már velem. Euronics nem játszik, most a Telekomot is kihagynám, mivel holnap már nem jönne ki vele úgysem a futár. Kb marad a Samsung.
-
leslien
nagyúr
ezmost tényleg igaz mert sehol sem látom...
csak a Lg V széria láttam eddig..Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
S e t h
nagyúr
válasz thebear007 #198 üzenetére
Ne már, most komolyan ? Erre senki sem számított, le is kell iratkozni a csatornáról!
Az ember gyanútlanul nézi, aztán házba döfik.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest