Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaliGab23
senior tag
válasz HaliGab23 #245 üzenetére
Na media marktba nem érkezett, és lehet nem is fog ma érkezni, ennyit tudott elmondani a kollégájuk, akivel beszélni tudtam.
(Fel fog hívni ma az utolsó beszállítás után, hogy érkezett-e. Mondtam, hogy akkor le is mondom a rendelést, ha nem érkezik be.)Ennyit a média marktról. Tudom porszem vagyok nekik, de innentől kezdve onnan többé semmit nem veszek (két milla Ft fölött vásároltam már ott pedig...).
Paksról kényelmesebb nekem a budaörsi MM, csupán ezért nem a SES-nél rendeltem.
Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
félisten
-
HaliGab23
senior tag
válasz Plazmacucci #254 üzenetére
Onnan rendeltem én is. Azt mondták, hogy fél 5-ig nem is lesz se kép se hang, lehet utána sem, mert elvileg addig érkezik be minden áru..
Kérdeztem, hogy azért azt csak tudja, hogy szállítanak-e ma Nekik Note 9-et. Azt mondja erre, hogy ez nem ilyen egyszerű.
Mi nem egyszerű? Nem tudják, hogy mit szállítanak meg mit nem?? Van baj akkor a rendszereikkel...
Azt mondja, hogy a Samsung nem tekint minket prioritásnak és kevesebbet szokott küldeni, mint amit előrendeltek!"Vazze" a samsungnak "bukás" volt az S9 is, és direkt nem küld, mert direkt nem akar eladni készüléket? Jajj...
Samsung "b@zd meg a porszívódat".
-
garrotter
tag
Átvevődött!
"Emberi törvény kibírni mindent, s menni mindig tovább, még akkor is, ha nem élnek már benned remények és csodák."
-
seger
addikt
De elvagytok vele.... mi meg még várjuk...
-
szilasz007
aktív tag
Itt is. Mar megy a koltozes.
Kulon + a Type C- type-B atalakitoert, amit pl mas kulfodi unboxing videokbol nem volt tartozek.Viszont huha, jo nehez kis pek lapat. Eddig tetszik.
-
pleslie82
tag
Sziasztok!
Speedshop-GLS szállítás érkezett már meg valakinek Pesten?
A tracking-ben 9-12h van, de még nincs nyoma a cuccnak.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Tab S7+ LTE / Xiaomi 12 PRo / Redmi Watch 4
-
AmbiG9
csendes tag
Sziasztok! Milyen fogás bíztosít a legjobb átköltözést? (note 8 az előd)
Beállítások stb.... ne keljen sokat vacakolni. -
őstag
nekem is megjött, telekom és az edigital is reggel írt és meg is jöttek.
(#233) Xeon7
fólia engem is érdekelne, milyen volt? az uv-sat árulják ahogy a westendben is?[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
seger
addikt
Nekem fekete az spen!
-
törölt tag
Hát, így 1 óra után nagy a szerelem. 😍
-
HaliGab23
senior tag
Nah végre egyszer szerencsém volt...
Az MM-ben most vettem át, de csak azért adták ki, mert ez az egy kék volt előrendelve.
Mivel kevesebb jött, mint amennyit előrendeltek a többit nem tudják kiadni, mert vita lenne, hogy kinek adják ki.
Bevárják a többit is, és majd utána, tehát ma már nem kap más Note 9-et Budaörsön :/Samsung hibája, nem szállotta le, amit előrendeltek.
[ Szerkesztve ]
-
Nos első benyomások az S9+-hoz képest.
Valamivel pörgősebb a rendszer, az intelligent unlock is gyorsabbnak tűnik, bár S9-en is nagyon gyors volt.
A telefon kicsit szögletesebb, minden ív kisebb, a levágások a képernyő sarkán nagyon picik az S9-hez képest, és a 2 szélén is kicsit kisebb a lehajló ív. Két oldalt a káva 1-1mm-rel nagyobb, ami előny, ha valaki tok nélkül használja. S9+-hoz képest azért már érezhető a méretkülönbség, de még menedzselhető szinten. A képernyőn is érződik, hogy kicsit nagyobb, és mintha egy kicsit alapból élénkebbek lennének a színek. Az üzemidőről még nem tudok semmit, mert 51%-on volt az akku, amikor bekapcsoltam, és rögtön elkezdtem belakni, ill. smart swtich-csel átvinni mindent a régi telóról, ez kb 2 órán keresztül tartott, és közben volt egy update is.Na a pen. Hát ez egyszerűen zseniális! Nagyon hasznos a smart select, a screen write, az on the fly fordítás, glance, a memó, ami a zárképernyőre írható, és még sorolhatnám.
Majd még bővebben fogok írni, ezek csak az első benyomásaim.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
seger
addikt
Az spen mitől függ hogy sárga vagy fekete?
-
-
Kékes525
félisten
Az S9+ és e között vacillálok. Hamarosan döntenem kell. Talán az S9+ kicsit közreállóbb.
Apropó smart swtich. Mennyire tudja a költöztetést? Minden applikációt, beállítást, adatot is átvisz? S6-ról költöznék S9+-ra.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
válasz Kékes525 #277 üzenetére
Nem minden appnak viszi át a beállításait, sőt, többnyire csak a samsung appoknak tudja. De ezen felül átviszi az sms-eket, híváslistát, és még elég sok mindent, a legtöb beállítást, még a wifi hálózatokat is, szerintem nagyon hasznos.
Egyébként nagyon egyszerűen lehet dönteni az S9+ és a Note9 között. Kell-e a pen? Persze azért van még néhány plusz, ugye a kicsit nagyobb kijelző, a fejlettebb kamera szoftver, a nagyobb akku, a nagyobb belső tárhely, de a hardver kvázi ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
pleslie82
tag
válasz szilasz007 #280 üzenetére
Félóra csúszással nekem is megjött!
Most ezerrel megy a költözés S7Edge-ről. Plusz még a Gear meg Level U szinkronizálása....nem kis meló.Azért eszembe jut amikor Nokia E52-ről váltottam Note 1-re...na az egy komoly váltás volt!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Tab S7+ LTE / Xiaomi 12 PRo / Redmi Watch 4
-
thebear007
aktív tag
válasz HaliGab23 #273 üzenetére
Ennèl rosszabbat nem is tehettek volna, sokan nem fogják így átvenni, ahogyan te sem vetted volna, ès ahogyan èn sem fogom, ha nem jön meg a Pólusba.
Isten a saját képére teremtette meg az embert. Majd megadta a számára a választás szabadságáét, így mindannyian úgy csesszük el az életünket, ahogyan akarjuk.
-
félisten
-
szilasz007
aktív tag
Nekem a Smart Switch USBn nem akart osszejonni. Wifi-n keresztul ment.
Most mar atkoltozve, meg hasznalva.
Hat. Tetszik! Nagyon kellemes erzes tollal hasznalni es az, hogy felismeri a tre kezirasomat is az kulon piros pont. Teljesen mas erzes, mint potyoreszniS7edge-rol valtva. Az arc/irisz alapu hitelesites meglepoen hasznos. Oszinten mar gondolkozom, hogy kell-e az ujlenyomat egyaltalan. Ranezek, kinyit. Valaminek kell uj hitelesites (pl Secure Folder), felvillan, mar el is tunik, mert kapasbol megtortenik a hitelesites (mivel ra nezel). Gyors!
Egyeduli meh, az a szokasos backup restore jellegu dolgok.. Alkalmazasokat atmasolja... hurra, de a az alkalmazas adatokat? No azt nem... Hat istenem. Talan majd a kis robot is eljut arra a szintre egyszer.
-
válasz Plazmacucci #283 üzenetére
Akkor valószínűleg valamit elcsesztek az MM-ben, és a Samsungra próbálják kenni.
-
válasz szilasz007 #284 üzenetére
Jaja, ez a Samsung Pass rohadt jó. Bármihez megjegyeztetheted vele a loginedet, és nem csak weboldalakhoz, hanem appokhoz is, majd elég csak ránézned a telóra, és máris megvolt a login. Egyébként Oreoval S7-en is működik, de ott persze csak ujjlenyomatot tud használni, íriszt nem.
-
HaliGab23
senior tag
válasz Plazmacucci #283 üzenetére
Akkor kékből jött annyi, hogy ki tudták osztani.
Annyira nem akarták előttem kiteregetni a szennyest...
Az egyik eladó mondta, hogy a többi színt nem tudják kiadni, mert nem jött meg mind...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
sgery
őstag
Érdekes, hogy egy ilyen baromi drága telefonnál hogy tudnak így töketlenkedni.
Kiad az ember egy vagyont érte és még folyton Ő jár utána..Én is úgy döntöttem lecserélem az s7e-et erre. Igazából azon kívül hogy baromira merül újonnan a telefon, semmi hibája nincs, életem legjobb telefonja. De nincs kedvem kideríteni mi merít. Akku biztos nem, mert azt kicseréltettem pár hete. talán a legújabb frissítésben volt valami, ami nem tetszett a telefonnak, pedig cash-t is ürítettem frissítés után.
S9+ is elég lenne számomra amúgy, de annyira olcsó most telenornál a céges előfizumhoz, hogy akkor már miért ne (147e minusz a 30e kedvezmény amit mindenhol hirdetnek telefon eladással.. - a többi szolgáltató közel távol sem áll ilyen olcsó ajánlattal, pedig az előfizu sem drága).FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
seger
addikt
Nekem eddig bevált! S7e után nagyon jó ez a frissített note8 vagy ceruza nélküli s9!
-
leslien
nagyúr
akinek dual a készéklék mi van odaírva imei szám fölött a dobozra SM -N960F?vagy SM-N960F/DS
seger köszi
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
ForRedGlory
félisten
Akit erdekel egy Note 9 elorendelve atadhatom. Westendes MediaMarktba lehet erte menni, mert en a Duna Plazaban vettem vegul at.
-
Nem volt. Azt a kis akku miatt hagytam ki, előtte meg a Note7-et az ismert okok miatt (az lett volna az első Note-om).
És persze tudom, hogy ezek a Note8-nál is megvannak, de az S9-nél viszont - értelemszerűen - nincsenek. A pen volt az elsődleges ok, ami miatt az S9+-t lecseréltem a Note9-re (plusz azért az akku is erősen számított).
-
szilasz007
aktív tag
Igaz, Hasznaltam is. Ez is pl most kissebb szajhuzas volt, hogy ugyanabba a fikoba belepve, kb elindult a nyers Samsung Pass... Viszont ott hasznos volt, itt meg meg gyorsabb is.
Amugy +1... kapasbol van ra szoftver frissites, az update utan lehet allitani, hogy mennyire legyen slow az a slow motion.
-
törölt tag
Aki szeretne üvegfóliát. Árkád SESben van ***** jó. Igaz, megkérik az árát(15ropi), de ha 1 éven belül feljön, felraknak másikat. Jobb a tapintása, mint a GG-nak(meglepődtem). Fedi az egész kijelzőt, kb 15 perc a felrakása, garancia akkor van ha ők rakják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Yettel topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mesterséges intelligencia topik
- Macska topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok