- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke farmerzsebe
- Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minimalista pénztárca - Focx C2 Advanced
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaliGab23
senior tag
Szerintem sokan még nem rakták fel.
Nekem most 59%-on van, és 1 óra 15 perc a kijelző idő.. Alig csináltam vele bármit is, valamiért merül nagyon, az akkustatban semmi kirívó nincs.
Korábban 50-60%-al mentem haza 16-17h-kor, ráadásul Pakson, ahol rossz a munkahelyen a térerő. Most meg Bpn vagyok még.
Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
tylerddd
veterán
válasz HaliGab23 #13087 üzenetére
Nekem ilyet azután írt, ahogy feltettem a júniusi (Telekom) frissítést. Úgy nézett ki, hogy szépen lement a frissítés és amikor a szoftverfrissítés menübe léptem a beállításokban, ez fogadott. Aztán néhány másodpercig gondolkodott és helyreállt. Írta, hogy Bizt. jav. szintje június 1, de az Utolsó frissítés menübe nem lehetett belépni és nem írt ott semmit, pedig ugye látszik a frissítés pontos időpontja, ha belépsz, akkor meg írja, hogy miket tartalmazott.
Nálam az akku rendben van, viszont a cella készenlétben-nél most 8%-ot ír, reggel vettem le töltőről. Ez eddig nem tűnt fel, hogy ennyit enne.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Még valakinek rosszabb lett a SoT a mostani update-tel?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
HaliGab23
senior tag
válasz icecave #13093 üzenetére
Most értem fel Bp-re Paksról, reggel 7 óra körül vettem le töltőről 100%-al.
Felment az update, azután volt 93%, naviztam 5 percet, hogy M0 vagy 6os út, és most 77%-on van.
Hát ez elég siralmas...Szerk: Oké, holnap jelzem, hogy FR után mit mutat!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Plazmacucci #13092 üzenetére
Cache nekem is mindig megvan. Mindegy, meglátom, hogy alkul, nem gond az FR sem, 1-2 óra alatt belakom úgy,hogy kb. az aquamail és nova beállításokat hozom csak vissza backupból.
-
félisten
-
nagyúr
válasz baladam86 #13086 üzenetére
Mondjuk jobban jártam volna, ha nem teszem fel. Odinnal feltoltam, mikor kali írta, hogy már lehet, de látványosan jobban merül az akku. Remélem, gyorsan orvosolják majd.
HaliGab23: Esetleg, ha a FR segít, írd meg kérlek, akkor lehet én is csinálok egyet.
[ Szerkesztve ]
-
HaliGab23
senior tag
válasz baladam86 #13086 üzenetére
"Sikertelen szoftverfrissítés. Látogasson el a samsung szervizbe"
Ezt írta ki
Jajj ez a samsung, ennyire nem kellene tolni, hogy váltsak.
Csinálhatok FR-t.
Megy a teló, de pl. az 5Ghz wifit nem látja..Szerk: látja a wifit, de közelebbről csak, mint eddig. "Szuper".
[ Szerkesztve ]
-
baladam86
aktív tag
XEH OTA frissítés megérkezett, tölthető.
SIISIIIS4Note3Note4Note9S23Ultra
-
törölt tag
Értem én, de mint mondtam minden androidos telefonnál ajánlott frissítés után újrarakni a telót.
Nem kötelező, de ajánlott. Pont ezen anomáliák elkerülése miatt.
Ahogy az Iphone OS-nek, úgy az androidnak is vannak nyűgjei.
Apropó Iphone. Használtál már Iphone-t, hogy ilyen masszívan elutasítod?
A Note széria ezidáig az egyetlen épkézláb telefon, ami digitális ceruzát kínál.
Olyan telefon meg nem létezik, hogy tökéletes, és nem is lesz. Mert mindenkinek mások az elvárásai, és a rigolyái.[ Szerkesztve ]
-
Lezl
tag
válasz #46922752 #13083 üzenetére
iPhonet soha az biztos az Xperia 1 meg még túl drága nem vagyok hajlandó 300kt adni érte majd ha lemegy 240 alá akkor...csak az a baj hogy nincs másik ilyen telefon mint a note, a ceruza az jó dolog azt el kell ismerni és ha nem lenne ezek a frissítési anomáliák akkor olyan nagy bajom nem lenne a készülékkel csak tényleg nem az első dolog hogy a bluetooth szarakodik...annó az első 9-es verziónál is rossz volt a köv frissítés megoldotta majd párral utáni megint elcseszte aztán megint megjavult és most ez már megint ez a 3. alkalom
közbe az is fáj hogy kivették az manual módot a videófelvételnél, jó azt külsö appal meg lehet oldani, de akkor is.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ha ennyi problémád van a Samsunggal, eladod, veszel Iphone-t vagy Sony-t. Nem is értem. :)
Nekem még soha nem volt problémám Samsung telefonnal.
A cash ürítés meg minden android telefonon ajánlott, update után.A samsung fiókkal a galériát, kezdő képernyőt,
Névjegyzéket, üzeneteket, hívás listát lehet szinkronizálni, de az appok beállításait nem.
Ha kihagytam volna valamit sry.[ Szerkesztve ]
-
Lezl
tag
Ehhez kapcsolódóan kérdés:
Mivel nem használtam még nem tudom milyen beállításokat lehet szinkronizálni samsung fiókba vagy másképp lementeni?
Képernyőbeállítást háttérképet, témát stb egybe, ceruzával írt jegyzetek?
Netflix, egyéb program beállításait (jelszavak stb el tudja menteni?)
Lehet-e ezt szelektáltan valamiképp megtenni (hogy csak kiválasztott programok beállításait mentse)(ugye ezért szerettem a sony-t mert azt készülékcserénél is úgy át tudott vinni mindent hogy minden ment tovább mintha mise történt volna)
[ Szerkesztve ]
-
Lezl
tag
válasz #24536576 #13075 üzenetére
Lehet hogy user error az ha nem akarok vesződni mindenféle cache törléssel reseteléssel stb az ha egy frissítés után lehal valami ami addig ment az nem user error hanem a frissítés hibája nem szoktam használni semmi extra dolgot csak olyan szoftvereket amiket milliószámra használ is más lehet hogy fent van sok sw a telón szerintem simán 100 progi fent van de az hogy mondjuk akarok használni kamerákat órát egyéb bluetoothos eszközöket rendszeresen, nehogy már a legcsúcsabb Samsung készülék ettől behaljon, miért van az hogy mint mondom szerintem olyan 8 éves android rendszer még mindig működöképes a Sony XZ premiumon míg a fél éves samsung már ennyi hibát csinál én belakom az adott oprendszert és kibaszottul nem szeretem újrainstalálni mert hetek mire mindent újra beállítok rajta, laptopomon is ami 7 éves az eredeti oprendszer megy felfrissítve win10re és tökéletesen működik, ha nincs szemét aplikációkkal teletelepítve akkor nem kéne meghalnia egy oprendszernek még a szarrá szidott Windows se teszi azt...
Mind1 itt szerintem most meg fogom tenni ezt a resetet mert ugye ez a Note 9 is úgy megy azzal a rendszerrel amivel kijött a gyárból (a megjelenés napján vettem)[ Szerkesztve ]
-
legenda
Huawei, Sony és Samsung bluetooth eszközökkel használom a telefont, azokkal nincs gond.
Volt egy rövid időszak, amikor a Huawei órám bluetooth kapcsolata makacskodott, de akkor a Huawei cseszte el az Egészség alkalmazást egy frissítéssel - más gyártójú készülékek tulajdonosai is panaszkodtak azon időszakban - és csak később tették rendbe, előtte rendben volt és az alkalmazásuk frissítése/javítása óta is okés, a többi cuccal meg sosem volt gond.
A mobilinternetes gondodat egyszerűen tesztelheted, kipróbálva másik SIM kártyával, esetleg másik szolgáltatójúval, vagy a meglévőnél nyomsz hálózati beállítások visszaállítását.
Nekem azzal sosem volt gond, korábban Telekom + Vodafone SIM kártyákkal használtam, egy ideje meg két Telekomossal, a mobilinternet felváltva, egyszer a privátról, máskor meg a cégesről megy.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Lezl
tag
Nekem sincs most más lehetőség, de ez a bluetooth egyszerűen az agybajba kerget, lehet hogy a kínai cuccokat nem bírja ennyire mert DJI és Xiaomi cuccokkal van folyton bajom a sony füles pl mindig hibátlanul csatlakozik, de ugyanúgy ezek a DJI és Xiaomi cuccok is mindig csatlakoznak a sonyhoz, lehet hogy csak a sony bluetooth eszközök kompatibilisek mindennel más márkák meg utálják egymást nem tudom...
A net probléma viszont új a legutóbbi frissítéssel jött, persze az is lehet hogy a telenornál van valami gáz (telekomos a készülék de telenorral használom)[ Szerkesztve ]
-
legenda
Valami nagyon nem stimmel akkor nálad, ennyi gond nincs a telefonnal, sőt!
Nekem a Sony Xperia Z negatív rekordot döntött anno, 3 hónapig sem volt meg, a Note9 meg pozitív rekord lesz, mert nem is emlékszem rá, hogy mikor volt utoljára telefonom, ami 10 hónapnál tovább volt meg, még a Mate 10 Pro is lecserélődött már ilyenkor, pedig azt is szerettem, de a Note9 helyett nem tudnék most mit venni, amivel ennyire elégedett lehetnék.[ Szerkesztve ]
-
Lezl
tag
válasz Saccco #13071 üzenetére
Nekem a legutóbbi telekomomos frissítés óta a térerő nem mutat eltérést de a mobil adat szinte sose működik normálisan és a Bluetoothal is újra gondok vannak....már tele a ... A samsunggal komolyan soha többet Sonynál ennyi szoftveres problémám 4 készülék alatt nem volt még megvan még a Sony xz prémium és az a készülék kb 3-4 készülék óta átrakott rendszerrel megy kb szerint én Android 6 óta upgradelgetve soha 1x nem lett reszetelve és működik minden ez meg szinte minden frissítés után meghal
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
Elképzelhető, hogy babráltak a térerőn? Mert a legutóbbival szerintem lejjebb ment, de simán lehet, hogy a Telenor döglődik.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
legenda
válasz Plazmacucci #13069 üzenetére
Nem, az a hónap első felében érkezett, a biztonsági szint ebben is júliusi, ezért ez funkcionális frissítés lesz.
A SamFirm alkalmazással is letölthető, így Odin által telepíthető, ha valaki nem akarja OTA kivárni.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
legenda
válasz #46922752 #13056 üzenetére
Teljesen normális jelenség, ha lötyög/kotyog a kamera, hiszen hardveresen olyan a felépítése: [link] (Más gyártóknál is így működik: [link], [link])
Akinek persze a fentiek mellett fókuszálási vagy egyéb problémája van, az már más kérdés.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
petymeg
addikt
válasz -Gerzson- #13062 üzenetére
Gyakran kell tölteni az enyémet is. 4-5 óra Sot a jellemző nálam, ebbe beletörődtem már. Sajnos éjszaka standby módban is sokat fogyaszt 1% óránként. Más telefonok egész éjszaka fogyasztottak 1-2%-ot.
[ Szerkesztve ]
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
petymeg
addikt
válasz apaszka #13054 üzenetére
"A Verizon már felajánlotta, hogy minden Galaxy Note10+ 5G-hez hozzácsap egy sima Galaxy Note10-et is"
Azért ez elég jól hangzik, de az ördög biztos az apróbetűs részben lakozik.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
-Gerzson-
aktív tag
Most, péntek este kicsit meglepődtem. Kedden jöttünk haza nyaralásból és még csak a saját töltőmet pakoltam ki mivel naponta kell.
A fiam aki elég sokat mobilozik (YT) most jött oda hozzám, hogy hol a töltője mert lemerült. Az asszony viszont még nem is kereste az övét pedig ő meg a FB-ot nyomja.
OnePlus 6 és 5T telefonuk van ... Az 5T még a Note8 elött az enyém volt.
Most tudatosult bennem, hogy elvoltak 3 teljes napot töltés nélkül.[ Szerkesztve ]
-
-Gerzson-
aktív tag
válasz BerekSzilard #13044 üzenetére
Nem értem miért nem rakták be a menübe, hogy beállíthasd hány százaléknál álljon le a töltés.
A Tab4-en most a héten dobott fel egy ablakot nekem, hogy hosszú távon nem jó 100%-ig tölteni mert csökkenti az élettartamot. Akarom-e, hogy csak 85-ig töltse. Akartam. Csak az nem tetszik benne, hogy mostantól ezt a 85-öt veszi 100%-nak és azt jelzi ki.[ Szerkesztve ]
-
robi30
tag
Sziasztok,
Nektek is zummog a kamera mikor zummoltok? 1,5x nagyitas felett folyamatosan es nem all le
-
Capella
senior tag
válasz #24536576 #13050 üzenetére
Érdekes a kérdés. Kapásból nem tudom.
Ez az auto disconnect dolog a közvetlen kábeles töltésre van belőve.
Ha a kábellel nem a telót, hanem a vezeték nélküli töltőt tápláljuk, akkor kérdés, hogy mennyiben lesznek mások a feszültség és áramértékek a töltés végén a kábelen. A töltő pad is fogyaszt.
Van régről egy vezeték nélküli töltőm, amit nem használok, de kapásból ki se tudnám próbálni, mert microUSB csatlakozós, nem Type C.
Kellene egy adapter Type C-ről microUSB-re. Eddig csak fordított irányút láttam, pedig a kici kínaiak minden elképzelhető és elképzelhetetlen adaptert legyártanak. -
tylerddd
veterán
válasz BerekSzilard #13046 üzenetére
Kíváncsi vagyok erre a gyári kábelre, az Apple cuccai elég rapszodikusan bírták a strapát. Több megtört a végeinél, de olyan is van, ami évek óta megvan remek állapotban.
[ Szerkesztve ]
-
Capella
senior tag
válasz BerekSzilard #13046 üzenetére
Semmi. Egyszerűen megtetszett és némi hezitálás után akartam egy ilyet.
-
Sgarrista
tag
@icecave és @tylerddd köszönöm a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
Capella
senior tag
válasz apaszka #13043 üzenetére
Furcsállom a teszben, hogyan lehet, hogy ne töltené fel teljesen a telót.
Nekem Mcdodo kábelem van, és tökéletesen feltölt, végül persze le is kapcsol teljesen.
Természetesen ha túl sokáig marad rajta így a töltőn, és a telefon töltöttsége adott szint alá csökken, akkor újra tölteni kezd, majd kikapcsol.
Tudja a gyorstöltést is. Nagyon jók a LED színjelzések a csatlakozón.
Én az eBayen vettem. -
apaszka
veterán
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
apaszka
veterán
válasz szokelaszlo #13021 üzenetére
Nekem feketében van ilyen rajta. Nagyon frankó!
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
thebiker
tag
válasz szokelaszlo #13028 üzenetére
No para! Beviszed és cserélik... legalább csinálsz rajta egy visszaállítást is
-
baladam86
aktív tag
válasz szokelaszlo #13029 üzenetére
Átlépem én, csak az utóbbi időben elsokasodtak a kotyogó kameráról szóló kommentek.
Baromi egyszerű: Minden kamera kotyog a Note 9-ben, amint említettem, a kamerarendszer szerkezetéből adódóan, ez nem hiba. Ha viszont hullámos képeket/videókat készít, az lehet hardveres hiba, ami miatt szervizelni kell, de ez NINCS összefüggésben a kotyogással.SIISIIIS4Note3Note4Note9S23Ultra
-
törölt tag
válasz baladam86 #13025 üzenetére
Az a baj, hogy 2 különböző problémáról van szó. Az egyik normál működés, a másik viszont kukás kamera okozza. Ez bekapcsolt állapotban jelentkezik, amikor zoomolni kell, elkezd rezegni a telefon, hullámosodni a felvétel. Ez szervizes probléma. A kotyogás inaktív állapotban jelentkezik, gondolom senki se rázogatós videót csinál. Ez pedig normális.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ugyan ez volt nekem, 1 nap alatt cserélték a kamerát. Volt már náluk 1 Note ami ugyan ezt csinálta. Szériahiba lehet.
-
Hogyan tettél nagylátószögű kamerát a Note9-be?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
tylerddd
veterán
-
-
baladam86
aktív tag
válasz szokelaszlo #13022 üzenetére
Legyetek már kedvesek befejezni a kamera kotyogás miatti hisztit, mindenkinek kotyog, a szerkezetből adódóan, a mozgó alkatrészek miatt. Ha zavar a hang, ne rázogassátok a fületek mellett közvetlenül, vagy egyáltalán ne rázogassátok a készüléket.
SIISIIIS4Note3Note4Note9S23Ultra
-
válasz szokelaszlo #13022 üzenetére
Mindenkinek kotyog.
-
tylerddd
veterán
válasz szokelaszlo #13021 üzenetére
Köszönöm! Úgy néz ki lesz egy itteni fórumtárs révén!
@petymeg Ez nagyon jól néz ki!
@Sgarrista Én 2012 óta voltam iOS-en, 3 készülékkel. Tavaly augusztusban váltottam erre és nagyon bejön. A költözés is könnyen megoldható volt a SmartSwitch segítségével.
Úgy tudnám legjobban magyrázni a dolgot, hogy jóval olcsóbban (nekem 256-os XS kellett volna) lett egy semmivel sem rosszabb készülékem (semmi nyoma az olyan Androidos mizériáknak, mint amivel a tudatlan Apple user oltja a konkurenciát), és rengeteg dolog sokkal egyszerűbben megoldható vele (pedig az iOS-t is kitanultam, nem okozott gondot semmi, de mégis egyszerűbb itt), sokkal több eszközzel kompatibilis anélkül, hogy extra cuccokat kellene venni (pl. Apple TV amott). Nekem, mint volt iOS user a gyári alkalmazások is bejönnek, azokat használom, nem cseréltem le egyiket se másra. Jók a toll extra funkciói, én imádom az Always on Display-t, nekem fontos volt a jack csatlakozó is, jó, hogy nincs notch, fantasztikus a kijelző, a sztereó hang.
Ami kicsit piacosabbnak tűnik, az a Play Áruház, valamiért igénytelenebbnek tűnik egy-két alkalmazás az iOS verzióhoz képest, de ez meg nem a Note 9 hibája. Üveget nehéz rá találni a hajlított kijelző miatt elsősorban. A 3D Touch nekem hiányzik (igaz, ehelyett van a hosszú érintés, de sok alkalmazásnál nincs funkció hozzárendelve).Én bátran ajánlom! Biztos van olyan másik konkurens készülék, ami egyes specifikációiban erősebb ennél, de én ezt éreztem tavaly augusztusban a legkompromisszummentesebb telefonnak, és még talán most is, legalábbis részemről.
[ Szerkesztve ]
-
Sgarrista
tag
Sziasztok!
Nem szeretnék vitát kezdeni ezért ha lehet pm-be jöhet a válasz.
Meg vagyok örülve ezért a telefonért , iPhone 8 használok , ami kezd kevés lenni mostanában .
Van valaki aki iosről váltott ?
Ha lehetne kérni le tudná írni a tapasztalatait legyen szíves.
Jöhet minden negatív / pozitív.Köszönöm!
-
V@ns
aktív tag
Igen, eltelt egy év és én is azt érzem, hogy nagyon pici különbségek vannak már. Egy wide lencsének jobban örülnék, mint egy tele lencsének, vagy kétirányú wireless töltésnek. De ezek már olyan szinten luxus-extra dolgok, hogy ihaj. Nagy akku, sok tárhely, dual-sim, megbízható gyors rendszer, megbízható jó kamera. Tudom ezt más is tudja olcsóbban, de ha ezt megveszem, akkor legalább 3 évig tilos új után néznem és úgy gondolom, hogy 3 év után is hozza majd ezt a Note 9.
-
Hardveres gondja csak a fórumozók elenyésző részének volt, e miatt ne félj. Ha meg tényleg van, akkor a samsung garanciában javítja. Persze azért olyanra oda kell figyelni, hogy ne dobáld a telefont, meg vízbe inkább ne vidd (ugyanis beázásra nincs garancia), de összességében talán a legjobb samsung telefon, ami eddig megjelent.
-
V@ns
aktív tag
Sziasztok!
Szemezek egy hűséghosszabbítás + Note 9 (512GB) verzióval.
Kérdés: érdemes várni a Note 10-re, hogy lenyomja a Note 9 árát, vagy felejtős, mert annyit nem fog esni?
Néhány pár utólsó HSZ-t elolvastam, kicsit megrémisztettek ezek a kamera dolgok. 2019-ben is teljesen vállalható telefon, nemde? (Utolsó Samsungom egy S2 volt, azóta semmi tapasztalatom.) Samunál ha szoftveresen valami nem jó, azért javítja, illetve ha hardveres gond van, akkor nincs cécó a garival egy közel 300 ezres telefonnál, nemde? -
félisten
-
petymeg
addikt
válasz Plazmacucci #13010 üzenetére
Igazad lenne, ha tok lenne, de ez fólia.
Ez csak így szép és jó.Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
félisten
-
petymeg
addikt
válasz tylerddd #12999 üzenetére
Slickwraps. https://www.slickwraps.com/naked-wrap-for-galaxy-note-9.html
Jó minőségű. A mattot raktam fel, így nem csúszós a hátlap. Nekem van eladó 1 matt +1 fényes, mivel véletlenül 2x rendeltem.
[ Szerkesztve ]
-
zazahoho
őstag
Note 9 S-pen hiba megoldódott, mégpedig egy sima 4000 forintos tok miatt nem írt a toll.
Mint ahogy írtátok a mágnes volt a hiba oka, a tokban volt egy korörömnyi mágnes ez okozta a hibát.
Köszönöm a segítséget.Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
LoGeN90
aktív tag
Uraim, segitsenek! S10 vs Note9?
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 16 Pro Max 256GB fehér White Titanium
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 33 töltéssel 2025. 10.30-ig Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest