- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Jano_023 #8976 üzenetére
Őszintén megmondom kicsit felhigult a Samsung Note szériájának a vásárlóközössége. Ami egyébként nem baj. Attól hogy népszerűbb lett, többen veszik, jobban odafigyelnek rá és igyekeznek minden igényt kielégíteni.
Amiért ezt mondom...Note -nak igazából még mindig nincs normális konkurenciája. Így aki a toll köré épített support miatt veszi, annak (szerintem) a legjobb választás. Vagy akár ott az edge -re épülő szoftveres háttér, ami még (szintén szerintem) a legjobb megoldás a többihez képest. Akár a 3. féltől származó appokat nézve is. Függetlenül attól, hogy kér -e ROOT -ot vagy nem.
Szóval aki azért vesz Note -ot, mert az ami, annak nem nagyon van kérdés ezek után.
Azt már mellékesen jegyzem meg, hogy nekem az iOS egyáltalán nem jön be.
Viszont...ha már említetted az iPad -ot az megint más tészta. Én azt gondolom, hogy az iPad OS baromi jó lett és végre letettek egy olyan verziót az asztalra, ami képes felvenni a versenyt a piaccal (azt hiszem 13 -as OS óta). Mindamellett, hogy tabnál kétszer is meg kell gondolnia az embernek mit vesz, mert droid vonalon elég halott ügy a szoftveres támogatás ezen a vonalon.
Nem csak azért fontos számomra, hogy mindig új csini rendszer legyen...fontos a fejlődés, az új funkciók, illetve a hibák rendszeres javítása is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Egy óra, két rendszer
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Villanyszerelés
- Suzuki topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Megfizethető lett a Samsung új AI fülese
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3194, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5"FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest