- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkovizoli
addikt
válasz
ABDUL96 #14409 üzenetére
azért erre is figyelj! Az előző kuponok már nem érvényesek. Ráadásul hiába én vettem a saját nevemre, mivel párom lett regisztrálva , mert ő kapta ajándékba, nyilván az ő e-mail címe is van a membersben is, ezért amikor telefonáltam nekik, az ő szóbeli hozzájárulása is kellett, hogy elinduljon a re-galaxy program. Egyébként a készülék imei száma szükséges a regisztráció folyamata során. Az alapján a samsung beazonosítja. Szerintem pedig ha csak kódot vennél , akkor csak telefonon az ügyfélszolgálattal beszélve tudod csak igényelni a regalaxy folyamatot. Ott pedig megkérdezik azt is, hogy milyen készülék után vagy jogosult illetve ekkor kérték párom szóbeli hozzájárulásat is. Ha pedig ez valami idegen, akkor nehéz lesz. De lehet, hogy ennek ellenére sikerülhet, de ha nem, nem lepődnék meg. Vagy arról a készülékről, amire jár a kupon.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Apple iPhone 12 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ELADÓ iPhone 14 Plus 128GB, Lila, Független
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest