Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
szponzor
senior tag
válasz palesz53 #5397 üzenetére
Nem sokkal 120 felett lehet kapni a HTC One X-et, ma 130-ért láttam valamelyik netes GSM boltban az S3-at. Gondolom egyet értünk abban, hogy ezek már egy lépéssel a Galaxy Nexus előtt járnak hardverben. Nekem a vanilla Android jön be, ezért szeretném a Nexus S-t egy Galaxy Nexus-ra cserélni, de 100E Ft alatt.
-
szponzor
senior tag
válasz palesz53 #5403 üzenetére
Ez a baj, hogy ezekben a boltokban bolti garancia van (gondolok itt az XXL GSM-re, ujgsm.hu-ra, Nextel-re). Emiatt félek onnan rendelni Galaxy Nexus-t, viszont 120-140-et nekem nem ér meg ez a telefon és fehéret szeretnék, amire sehol sem fogok találni gyári garanciát.
Hogy mivel jobb egy 4 magos telefon? Én kb. egy-másfél évre veszek telefont és akkor nem biztos, hogy ez elég lesz. Nem vitatom, jó hardver van benne, de 120-at nem ér, mint ahogy pl. Sony Xperia S sem.
Abban igazad van, hogy ez a telefon nagyon jó szoftveres támogatottságot élvez, ezért is akarok a Nexus vonalon maradni.Azt írtátok, hogy OMAP 4470-nel jön majd elvileg a felújított GN. Az új GPU-t és magasabb órajelet jelent, de gondolom, hogy akkor annak az ára lesz kb. 160 szerintem. Az meg szintén sok nekem egy telefonért és itt nem csak a Galaxy Nexus-ra gondolok, hanem hogy egy telefonért sem adnék 160-at.
szerk.: Play-en 350$, ha jól emlékszem. OK, hogy itt soha nem lesz annyi, de ez 75E Ft. Ha egy az egyben váltom euróra, akkor 98E Ft-ra jön ki, annyit még kiadnék egy hivatalos garis Nexus-ért.
[ Szerkesztve ]
-
assemble
addikt
válasz palesz53 #5418 üzenetére
Afa tenyleg nincs rajta, egyebkent a tobbi koltseg amit irsz az legfeljebb akkor terhelne ha direkt az USA-bol akarnad idehozni eladni.
Gondolom Kinaban gyartjak ezeket mind, onnan az USA-ba szallitani a Samsungnak szerintem semmivel nem nehezebb, mint mondjuk ide, plane mivel egy ekkora gyartorol van szo, ami kb mindenhol jelen van a vilagon. A kinti 350 USD-s arban ugyanugy benne van a Samsung minden koltsege (beleertve a szallitast is) es benne van az elado haszna is, a rezsi (ami kint mondanom sem kell hogy sokkal dragabb mint itthon), adok, jarolekok, gyakorlatilag minden az AFA-n kivul (amibe kint a 8%-aval megint nem rokkansz bele, de ha csak az afa-bol adodna az arkulonbseg, nem 140 ezerert adnak itthon hanem max 90), kint megis tudjak 350 dolcsiert adni ugy, hogy abbol a Samsung is jol jarjon, az elado is jol jarjon es megerje neki arulni, es a vevo is jol jarjon. Szoval vegso soron az arbeli kulonbseg valodi oka szerintem egyszeruen annyi, hogy itt valahogy az ilyeneket joval dragabban el lehet adni... -
Dzsuri89
őstag
válasz palesz53 #5992 üzenetére
1 év tényleg az EU-s gari. Nyár elején írtam levelet az Expansysnak és ezt kaptam válaszul, úgyhogy innen tudom.
(#5995) andrás47
Mindenképpen a Galaxy Nexus-t vedd meg! Semmi hibája nincs!!!
Galaxy SII még a 4.1.1-et se kapta meg, a Nexus meg már a 4.2-t kapja ebben az évben.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz palesz53 #8908 üzenetére
Ehhez először kellene egy cwm. Ahhoz pedig fastboot kell és bootloader nyitás.
(#8909) kornellia84: igen, olvastam. A bootloader nyitás fastboottal történik. A fastboot pedig felismeri a készüléket usb debugging nélkül is. A fastboot devices paranccsal ellenőrizheted.
[ Szerkesztve ]
-
FrankMonzano
őstag
válasz palesz53 #6038 üzenetére
Nekem amikor meg volt az S2-m,az ejjel 0%-ot esett az akksibol... A nexus ehesebb. + a gps is sokkal gányabb + nem tudom hova tenni ezeket a befagyásokat folyamatosan. Van h tobbszor lefagy,csak akksi vetellel oldodik meg,de ilyenkor vagy 10%ot esik az akku. A masik meg h befagy ,nyomkodom ossze vissza a fizikai gombokat,feléled de akkor is leugrott vmennyi az akksiból...
[ Szerkesztve ]
-
wardemi
senior tag
válasz palesz53 #11751 üzenetére
Nekem 691Mhz most nem aggat a képernyő felébresztésénél. Zenehallgatás közben sincs semsmi, bejövő hívásnál még nem tudtam tesztelni. De van olyan nálam mostanába hogy játékból kilépve beaggat az egész és mikor főképernyőn vagyok kell pár másodperc hogy megjelenjenek az ikonok stb menübe belépve is tölt kis ideig utána már megint jó csak hát na. Őszintén most lusta vagyok romokat variálgatni még egy kicsit kivárok mer vannak benne jó dolgok stb Aztán majd max keresgélek még
iphone 5c | Nexus 7 (2013) | Samsung Galaxy Nexus | PW3
-
-
tesoh
tag
-
palesz53
senior tag
válasz palesz53 #12022 üzenetére
még annyi lemaradt, hogy nem szoktam ki-lekapcsolgatni pl a 3g-t - ha már okostelefont vettem, akkor használni is akarom... gps-t csak akkor kapcsolom be, ha navigálok, de ilyenkor töltőre teszem a kocsiban...
amúgy slukk kernelével sem volt gondom, azzal tán picit lassabb és akadozósabb helyenként a slukk 13...
[ Szerkesztve ]
vezess, kövess, vagy takarodj az útból
-
Benex
senior tag
válasz palesz53 #12023 üzenetére
Köszönöm ezt a kimerítő választ jelenleg xylon 14es romot hasznalok Franco r356 os kernellel.. Sebességre nekem sincs panaszom de sokszor olvastam h dicséritek slukk romját hnap felteszem a legujabbat kíváncsi lettem
Köszönöm még 1x a választ
Még annyi h én sebesség mániás vagyok Nekem ha reggel 6tol délután 6ig bírja az már jóS23 Ultra | Sony A7 IV
-
Benex
senior tag
válasz palesz53 #12065 üzenetére
Hnap kipróbálom én is slukk kernelét de szó mi szó anarkia kernel eddig tetszik akadást nem vettem észre a telon és akkora se rossz h 10 órakor mentem el itthonról 100%akksi folyamatos 3G sok sms írás sok fb levelezés zene telefonálás és most állok 79%on ami szerintem nem rossz
[ Szerkesztve ]
S23 Ultra | Sony A7 IV
-
SamS20
senior tag
válasz palesz53 #12089 üzenetére
slukk féle kernelben most cfq scheduller és odemand governor.
az xda-n olvasgatva hogy melyik a legjobb scheduller ezt találtam.
SIO > Noop > Deadline > VR > BFQ > CFQna már most matekból kiindulva a cfq a legjobb ezek szerint vagy a sio ? csak mert " However, considering the overall performance, battery, reliability and low latency, it is believed that" ez alapján azt mondanám hogy a cfq.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest