Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benex
senior tag
a mai xylon rom tökéletes igaz h csak 1 órája van fent de nagyon pöpec
ak diamond99el megy de láttam h van új ak kernel kérdésem hogy valaki próbálta már??S23 Ultra | Sony A7 IV
-
Benex
senior tag
-
palesz53
senior tag
"színösszeállításokat" találsz párat a romoldán lévő governoros firkámnak a legvégén...
de pár gondolat akkor engedtessék meg a témához:
egyrészt kernelfüggő a beállítások mennyisége, van ahol 1-1 menüpontot nem fogsz látni...
volt egy tíz nap, amikor pár romot kipróbáltam, és azt találtam, hogy többé-kevésbé eltérő színeket adnak adott beállítások, tehát a romoldán találhatóak is inkább kiindulópontnak jók, amiket még finomhangolni illik az adott romhoz...alapvetően kékes és sárgás színhatások állíthatóak be a gnexen, én ezeket a beállítások során leginkább a képernyő alsó negyedén látom markánsabban... (teljesen neutrális beállítást nem könnyű összehozni!)
a színszorzóknál a piros és a zöld jellemzően vagy 160, vagy 190-195 (ez a 2 szín párban mozog leginkább), a kék 190-215-ös tartományban vannak beállítva (ha piros és zöld 160, akkor kék 190, ha piros és zöld magasabb érték, akkor a kék is inkább 200+!), szinte kerneltől függetlenül - általában franco, anarkia, morfic, android profilok "gyárilag" bent vannak a kernelekben... a többi érték beállítása elég széles tartományban mozoghat, elő lehet állítani fakóbb színű képernyőt, és akár mázas-csillogós színhatásút is - perpillanat a kernelekben inkább a fakóbb hatást kiváltó beállításúak vannak, az agresszív beállításúak kikoptak mostanában (régebben a színszorzókat simán 300+-ra állították)...
a gamma kiegyenlítésnél a piros pozitív, a kék általában negatív értéket vesz fel mostanában, míg a zöldet nullán szokták hagyni...
kontrasztra és gamma beállításra láttam már mindenféle értékeket, ott nincs a fentiekhez hasonló "kompromisszum"...ha kéne vmi emlékezetes példát mondanom, akkor az a trinity beállítása volt - az egy olyan "hű de jól néz ki!" mondatot kiváltott belőlem... ha felteszel egy trinity kernelt, az ezzel fog indulni - azt vedd figyelembe, hogy nem minden romot "szeret" a trinity kernel, elég válogatós, van pár, amivel csak a google logóig jut...
(én hülye, amikor volt fenn trinity, nem mentettem le a beállításait! majd megnézem, szereti e a vanirt, és feldobom csak ezért...)remélem erre gondoltál!
[ Szerkesztve ]
vezess, kövess, vagy takarodj az útból
-
palesz53
senior tag
használ vki avast!-ot? az utolsó frissítése után nálam borzasztóan megakasztott mindenféle böngészőt, kb 1 percig egyik browser se reagált, és utána is iszonyat lagolt mind... másrészt eléggé sokat használt az akksiból, régebben azért visszafogottabb étvágyú volt...
most hogy lekaptam, és helyére felkerült a trustgo, végre visszatért a sebesség böngészés közben...ja, és pszt!!! vki visszatérésre készül...
[ Szerkesztve ]
-
obZen
tag
válasz palesz53 #15658 üzenetére
Hehe, remélem Slukk az! Ebben a gyötrelmes kernel-mizériában Ő (meg főleg a munkája) volt az utolsó "pillér".
Szerk.: Hogy lényegi izé is legyen a dologban, ezt a Trinity-féle "WOW" színbeállításodat reprodukáld már nekem, pls! Mármint ami az adott értékeket illeti.
Köfi!
[ Szerkesztve ]
"Nice car, must be fast but I don't give a fvck, and will laugh if you get stuck under a truck!" *http://www.dongatto.com* *http://www.facebook.com/itoldu.hu*
-
-
Benex
senior tag
válasz qltsar #15667 üzenetére
[[ROM] [Linaro] ✯ Xylon Nightlies ✯ [04/18/13] Happy Birthday to ME] erre gondolok
Azt nem szoktam nézni mindig az alapján nézem h melyik az a rom topik amihez napi szinten írnak sokan és ez az egyikS23 Ultra | Sony A7 IV
-
palesz53
senior tag
válasz palesz53 #15663 üzenetére
hűha! újra kellett értelmeznem a minimalista szó jelentését!
egészen pontosan über-minimalista lett az új kernel (nevet direkt nem írok, nem tudom mit fog slukkica használni, mert ez nem a tsm nevet kapta a keresztségben) bizonyos szempontokból...
mindenesetre tartalmazza osmosis scheduler-beállításait ( ), és értelemszerűen az újraírt row-t...[ Szerkesztve ]
-
palesz53
senior tag
-
spuros
őstag
Nos kutakodtam a proximity hibával kapcsolatban és találtam egy érdekességet.
Miszerint a C8 "szériás" Nexusoknak lehetnek ilyen gondjaik és az enyém pont az. Akár lehet ez is a hiba.
Ettől független ha előjön most a szűz gyári állapotban is, viszem vissza mint a pinty.
[ Szerkesztve ]
-
dogi01
aktív tag
ROMok téreniúgy néz ki lehorgonyzok CMnél mert nagyon bejövős. Kár hogy a navibart nem lehet úgy testre szabnimintegy AOKP-ba .
Kernelt keresek most mert akkuidovel nem vagyok megelegedve. Ak Diamond volt fent de volt hogy 1A-t fogyasztott.
Valami kevesebbet fogyasztó jobb kernelt keresek! Köszönöm! -
bajnokpityu
félisten
-
ntomka
nagyúr
válasz bajnokpityu #15683 üzenetére
Azt hittem amúgy, hogy ilyen hardveres különbségek csak az LG-nél fordulnak elő.
ツ Headphones on - World off
-
mgTerminator
veterán
válasz bajnokpityu #15683 üzenetére
Nálam átlagos volt, bár lehetett volna jobb is, de a tűrhető kategóriában volt. Ha folyamatosan ment a kijelző, mert pl cseteltem akkor nekem se bírt sokat, de amúgy 1 napot simán elment.
-
SamS20
senior tag
én franco színbeállításait használom igaz az alapértékeket megfelelően változtatva a színszorzó nálam :
300-312-320 (így sokkal jobb és erősebb a fénye a telefonnakmás a proximity szenzor témához :
én már alapból úgy vettem a telót h szar volt, viszont hívásközben egy képernyő gombnyomással plusz az egész. viszont gari lejárta előtt 1-2 hónappal tuti vissza viszem hogy csinálják meg -
SamS20
senior tag
Nekem most így néz ki. Be még nem égett pedig kb 4-5 hónapja használom így.
http://kepfeltoltes.hu/130419/Screenshot_2013-04-19-10-05-15_www.kepfeltoltes.hu_.png
[ Szerkesztve ]
-
TOZ
addikt
A tricksterbol erdmes megvenni a fizetos valtozatot?
-
wardemi
senior tag
válasz mgTerminator #15693 üzenetére
Vannak plusz funkciók is .
* Donate key will get you following features:
- Bootloop Preventer
- I/O scheduler advanced control
- Color profile for device with color settings
- CPU Frequency profile
- Bootloader lock/unlock without fastboot and data wipe for some devices
- Kernel backup/restore on some supported devices
- Launcher shortcuts to some app operationsNálam így jött le
[ Szerkesztve ]
iphone 5c | Nexus 7 (2013) | Samsung Galaxy Nexus | PW3
-
-
wardemi
senior tag
Itt a koliban egy sör áráért csak sör-t szabad venni >.< és ez inkább 3 sör . De persze én is megveszem azokat az appokat amik kellenek és hasznosak és annyival többet adnak mint a free ennél még nem éreztem, hogy kéne az a plusz ennyi.
iphone 5c | Nexus 7 (2013) | Samsung Galaxy Nexus | PW3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest