Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benex
senior tag
A PACman rom tegnap frissült és nagyon gyors de nem tudok telefonálni vele.Ki se csöng és ha felveszi akit hivok akkor se hallok semmit és engem se hallanak.... xda.n nem írnak erről a hibáról.... Mit tudok csinálni? Régi verzióval tökéletes!
Előre köszönöm a válaszokatS23 Ultra | Sony A7 IV
-
TOZ
addikt
válasz Weeman1 #15411 üzenetére
Ha mar mindenkeppen fel akarja rakni valaki, akkor innen szedje (szerintem).
"The APK, sent to us by a lucky reader (thanks, Brendan!), is signed by Google and upgrades your existing Play Store. The cryptographic signature guarantees that the file is safe to install and was not tampered with in any way. "
Az Android Police talán elég garancia.
Bizom benne, hogy az xda member igen magas rangja is ugyanilyen biztositek, de az AP megis az AP. -
spuros
őstag
A tegnap esti CM nightly-val megőrült (nem üzemel) a proximity szenzor.. Másnál is vagy csak nálam?
-
lsebestyen
addikt
Nexusra van olyan app, vagy cm romba esetleg beépített funkció (nem találtam..) hogy stand by állapotba ha elhúzom a kezem a kijelzőn akkor felébred?
-
obZen
tag
válasz lsebestyen #15424 üzenetére
"Nice car, must be fast but I don't give a fvck, and will laugh if you get stuck under a truck!" *http://www.dongatto.com* *http://www.facebook.com/itoldu.hu*
-
-
-
assemble
addikt
Uj Chrome Beta-ban full screen
-
SamS20
senior tag
google mapsnél a kijelölt területet miért nem tudom "lementeni" hogy offline is elérhető legyen ? (Budapestet szeretném)
-
Dottore
addikt
Nem sokat. Mondhatni semennyit. Nem tartja ébren a telefont.
This is not a simple application. It's a kernel module which controls input requests from the hardware. Phone should go into deep sleep and battery performance should not be affected more than 1-5% (IRL I really can't tell if it causes any battery drain at all - if it is - it's insignificant).
[ Szerkesztve ]
-
Benex
senior tag
Sziasztok
Tudnátok nekem mondani valami automatikus fényerő szabályozó programot? Az alap nem igazán jó nekem :/
Előre köszönömS23 Ultra | Sony A7 IV
-
Dottore
addikt
Nincs. Csak akkor működik ha elhúzod az újad. Plusz még tudod kalibrálni a tűréshatárt és, hogy honnan hova és meddig mozgatva működjön.
Nekem mivel jobbkezes vagyok, a bal alsó sarokból húzom az alsó rész közepe felé és ugyanezzel zárom is le.
slide2wake:
Start point: x(px): 0 y(px):1200
Stop point: x(px): 360 y(px):960
Treshold: x(px): 120 y(px): 120
Timeout (ms): 2500slide2lock:
Start point: x(px): 0 y(px):1200
Stop point: x(px): 360 y(px):960
Treshold: x(px): 120 y(px): 120
Timeout (ms): 2500[ Szerkesztve ]
-
Dottore
addikt
Nexushoz a Velis Auto Brightness jobb.
-
Dottore
addikt
Mivel használják a fényérzékelőt, szerintem valamennyire mindenképp.
De mit szólnál ehhez a programhoz? Igaz nem automata, ellenben nem is fut ha nem kell. Ha használsz valami launchert hozzá is rendelheted egy mozdulathoz és nem kell ikonra kattintani. Tudja állítani a fényerőt csúsztatással vagy ha megdöntöd a telefont.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iPhone topik
- Külpolitika