Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Most készülök lecserélni a HTC evo 3D-met egy Nexusra.Mire figyeljek oda?Használtan veszem(cserélem).A mass storage hogy áll?Még nem müködik mindig benne?Igazábol a Nexus és ay SII közt vacilálok.Már nexusra jött jelentkezö,de az s2 re még nem. Köszönöm szépen !
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
Steelheart2
őstag
Szuper.Erre gondoltam.Az elsö oldalon olvastam hogy nem müködik,de akkor ezek szerint megoldották.Vannak olyan dolgok amiket fontos elsöre kiprobálni?Létezik valami szériahiba ezeken a telefonokon?GPS gyorsan talál jelet?16 gb os verzio lenne.Holnap mennék érte.Köszönöm!
-
Steelheart2
őstag
A FB már müködik az uj Romon?
-
Steelheart2
őstag
válasz -royalflush- #7629 üzenetére
Köszi.Ràdio az nem gond,mert ugyis a tune in radiot hasznàlom.
-
Steelheart2
őstag
Minél többet olvasom ezt a topikot,annál jobban szeretnék egy Nexust.Kát hogy az evo 3D-t nem tudom jo áron elpasszolni.
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Van valami szervizkod,amivel le tudom tesztelni a nexust?Csütörtökön,ha minden igaz,akkor cserélem a htc evo 3d-met egy iphone 4re,majd az Iphone-t Nexusra.Bár a nexushoz semmi nincs,csak adatkábel,de én megkockáztatom.
Jol jönne egy szervizkod,hogy tudjam letesztelni.
Köszönöm!Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Végre mátol én is az elit tagja lettem!Sikerült beszereznem a drágaszágot.
Ma cseréltem ki a htc evo 3d-t egy iphone 4re,majd az iphone-t Nexusra.Ráfizetés nélkül.Bár doboz és papirok nélkül lett,de nem bánom,mert nagyon megérte.Karcmentes,foliával és tokkal eggyütt.A build számom:jz054k.
Nem tudom ez mit jelent.Googletöl jön az update vagy nem?Köszönöm szépen!Lehet lesznek majd kérdéseim.Most lakom be.Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Ha toolkittel rootolom a telot,legyalul mindent?Köszönöm!
-
Steelheart2
őstag
válasz Viper26 #9467 üzenetére
Nincs kedvem ujrarakni megint mindent.Tegnap ota szépen belaktam.Nem annyira fontos nekem a root.Az adfree miatt gondoltam hogy rootolom,de ha gyalulással jár,akkor az egy program miatt hanyagolom.
-
Steelheart2
őstag
Használjátok a Volume+ appot?Milyen beállitásokkal?Köszönöm!
-
Steelheart2
őstag
Müködik ezen a telon a flash?Ugyértem valamelyik böngészövel.
-
Steelheart2
őstag
válasz Steelheart2 #9655 üzenetére
-
Steelheart2
őstag
Nekem is jött az OTA de nem raktam fel.Inkább várok vele.Semmi bajom a 4.1.2vel.Majd ha javitják a hibákat,akkor ok.Bár a naptár dolog engem nem zavarna,mert nem használom.
-
Steelheart2
őstag
Ma frissitettem én is 4.2re.Azt szeretném kérdezni hogy a locksreenen lévö orát,hogy tudom lecserélni valami más widgetre vagy csak arra a 4re amit felajánl?(ora,gmail,üzenetek és naptár)Köszönöm!
-
Steelheart2
őstag
válasz Idiofil #10492 üzenetére
Szia.Az én tapasztalataim szerint nagyon össze van rakva ez a telefon.Melegedés nem annyira vészes.Volt már rosszabb telom is.Használhatoság szempontjábol csak ajánlani tudom.Nekem most 4.2 van fennt és még 1x sem indult ujra.A kamera pedig kinek hogy.nekem,aki keveset fotozik,nagyon is megfelel.Szép képeket lehet vele löni.Videok is szépek.Nekem nagyon tetszik a Nexus!Rengeteg androidos telom volt,de ez viszi a pálmát+
-
-
Steelheart2
őstag
Valami miatt nem megy fel nekem a Hd widget.Azt irja hogy nincs telepitve.Aki használja,irja már meg a verzioszámot.Köszönöm.
-
Steelheart2
őstag
Holnap én is megcsinálom a 1clickes modszert.Tudtok ajánlani jo Romot és Kernelt?Ha már egyszer legyalulom,akkor kiprobálok valami mást a stockon kivül.Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Milyen videókártyát?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Politika
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest