Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave_gahan
aktív tag
Nálam LG-nél elég csak megnézni az értesítést, de ha nem csinálok semmit sem vele, akkor sem villog már tovább az értesítési led. A8-nál ki kell húzni az értesítési sávból, h ne vilgogjon tovább a led?
Más. Nagyon szemezek a telóval most, h már értelmes szintre csökkent az ára.
Látom, h gyakorlatilag ugyanolyan árban elérhető 64GB-os verzió is:
https://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/samsung/galaxy-a8-64gb-dual-a530fd-2018-p395496131/Tudom, h hivatalos magyar forgalmazásban a 32GB-os van, és a 64GB-oshoz csak max bolti gari lehet, de más különbség nincs? Inkább csak attól félek, h a 64-es vmi ázsiai, v. akármilyen geb@szos verzió...
Még a Redmi Note 5-tel szemezek, sőt, ár-értékben bestbuy (a hardver a kamerával együtt nagyjából egálban van az A8-cal, csak 30-40 ezerrel olcsóbban), viszont óriási tégla már nekem az a készülék...

-
Hood
kezdő
Szerintem lehet állítani: üzenetek-beállítások-értesítések- alkalmazásikon-jelvények. Nálam ez be van kapcsolva és az üzeneteknél nem tűnik el a jelzés az után sem, hogy az értesítő sávon töröltem a jelzést.
Viszont nálam az oreo óta az sms kézbesítési jelentése hol jön, hol nem, pedig be van állítva rendesen.
Más.
Találkozott valaki olyannal, hogy beszélgetés közben hirtelen tartásba helyeződik a vonal ? Beszélek, beszélek, a partner meg nem hall semmit . Olyan , mintha a fülemmel "megnyomnék" valamit, ilyenkor rá kell bökni a "beszélgetés folytatása" feliratra, akkor lehet tovább beszélni.
Máskor pedig még egy kis ablak is megjelenik, ahol olyan legetőségek vannak, mint tartás, meg még két valami, de sosem tudom elolvasni, mert eltűnik. Ezt egyébként - véletlenszerűen - az első pillanattól kezdve csinálja.
Régebben volt két telefonom, az ilyen dolgokat prímán ki tudtam próbálgatni, most meg ( dual sim ) csak találgatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Látom, h gyakorlatilag ugyanolyan árban elérhető 64GB-os verzió is: