Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gerner1 #11493 üzenetére
Ezzel pedig ismét előkerül, hogy a többségnél, miért nem jelentkezett (eddig sem) ?
Ezt nem értem, a többség ezzel nem foglalkozik, inkább az a ritka, hogy valaki tudatosan tiltogassa az erőforrásrabló appokat. És mint írtam, nálam se azóta aktív az app, mióta problémáim vannak a telefonnal, hanem régebb óta, csak úgy tűnik profilt váltott. 😏
Amúgy még mindig nem vagyok meggyőződve róla, hogy megoldottam a gordiuszi csomót, ehhez bizonyíték kell, több napi használat formájában. Csak annyira megdöbbentem tegnap, hogy muszáj volt megosztani.Amúgy, az mindenképpen respekt, hogy hogy legalább Te, megvizsgálsz több aspektust is egy korábbihoz képest 👍
A látszattal ellentétben én soha semmiben nem vagyok biztos, a tévedés és a kételkedés jogát mindig fenntartom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Új pc házak! Kèszleten!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest