- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
De azt tettted, ahogy korábban is (hisz nyoma van, visszakereshető..). Ugyanakkor most is jelentősen hiányos, mert ebből egy valóban érdemi + tételes ellenőrző lista nem állítható fel, és még mindig nem köszön a 100% felhasználói szokásaiddal. Ahogy azt is nélkülözi, hogy a 'felhasználói körülményeidben' a korábbi mérésedkor végig milyen mobil frekvencián + térerővel volt a készüléked és ahhoz képest most milyen volt(?) - hiába WiFi -n mérted akkor is- ami szintén befolyásolja mérést (plö egy ilyen, kvázi ~97% -os merülés alatt, csak 1db SiM azon a kijelzett térerőn ~1% -ot jelent, ha eltávolítva..), mivel bent hagytad a SiM -et, stb,stb ...
Magyarán, ha valaki megpróbálna Téged lemásolni, akkor sem a Te 'felhasználói szokásaidat', sem a 'f.körülményediet' nem tudja összevetni a magéval (posztról ⇒posztra újabbakat adsz hozzá..), ez miatt pedig szubjektum az eredményed épp úgy, mint az enyém is az lenne ugyan ezekkel, mert mindkettőben akkora szórás lehet, amelyek miatt én biztosan nem tennék ilyen ki ilyen álláspontot.
Ilyenek miatt nem védhető az érvelésed, ahogy eddig sem volt az. Ugyanakkor, annak örvendek, ha Te (ismét) elégedett vagy a legújabb release -zel. 👍
-
válasz
gerner1 #9166 üzenetére
Egy fenét pontosítottam utólag. Én nem állítottam, hogy mindenkinél ennyinek kell lenni, csak annyit, hogy nálam ennyit bír. Mivel trükk nincs, például energiatakarékos mód, vagy hasonlók, feleslegesnek gondoltam megemlíteni, ráadásul aki követi a topikot, az rendszeresen olvashatja, hogy mit és mit nem csinálok rajta. A hangsúly azon van, hogy ennyire képes.
Sőt, teljesen átlagos beállítások, semmi tweak: AOD 06:00-00:30-ig folyamatosan aktív, 2 SIM, mobilnet és wifi bekapcsolva, Bluetooth folyamatosan bekapcsolva (NFC nincs), fényerő automatikusra állítva, szinkronizálás bekapcsolva, 4 Google fiók, egy rakás banki app, Messenger szinkronizál. Még csak gyári appokat se tiltottam le vagy töröltem egyáltalán. És még a 120Hz is rontja a dolgot, igaz, ebben már van trükk, mert nem állandóan van bekapcsolva (MaxHz).Na, most pontosítottam.
-
-
hamikike
tag
Üdv
Segitsetek
Filéket másolnék pendrivról A52S 5G telóra (vagy samu S8 tabra, mindkettőn android 13, beállítások kb. ugyanaz).Mivel a pendrive usb a apa, nincs olyan kábelem, aminek egyik vége usb a anya, másik usb c apa
Amim jelenleg van a csatoláshoz:
pendrive >> usb a anya-usb mikro apa otg kábel >> usb mikro-ucb c átalakító >> telefon vagy tabBedugtam, nem látja, mit és hol kell beállitani?
A csatolási sorban van problémás elem?A "beállitások/fejlesztői beállítások" -ban van olyan, hogy
"USB hibakeresés ki/be"
"Alapértelmezett USB konfiguráció", ez "fájlok átvitelére" van beállítva
Más beállítást nem találtam.Eredményt egyik sem hoz.
Mi a teendő? -
válasz
gerner1 #9163 üzenetére
Igen, így.
Azért volt benne kis utcán sétálva nyomogatás is.
Ráadásul most végig be volt kapcsolva a Galaxy MaxHz adaptív 120Hz frissítése, ami augusztusban még nem volt a telefonon. Anélkül talán még 1 órával tovább is bírta volna.
Sajnos, a többség, az ilyesmikből gyakran következtet arra, hogy [...] valamit rosszul csinál, vagy plö: "elcsesztek valamit" az éppen aktuális update -ben/I]
Jogosan következtet rá. Rendszeresen leírom, hogy (I) én(/I) mit teszek és mit nem teszek, hogy a telefon ilyen eredményeket hozzon.
-
gerner1
nagyúr
Most is így történt a mérés: LINK ?
Nem baj, ha a mérés statikus (én is úgy teszem, ha kíváncsiságból össze akarom hasonlítani egy korábbi eredményemmel... 👍), de -szerintem- sportszerűség hozzátenni, hogy milyen körülményekkel(??) elért a kiposztolt 'érték'...
Sajnos, a többség, az ilyesmikből gyakran következtet arra, hogy, ha "nála" nem annyi [nem ismerve a nálad ( vagy "x / y " -nál ) hogyan lett az az érték ], akkor vagy valamit rosszul csinál, vagy plö: "elcsesztek valamit" az éppen aktuális update -ben, mert a mindennapi (és jellemzően inkább mobilhálózatos) használatával elért eredménye: egy ilyen közelében sincs.
-
csucsu21
aktív tag
Sziasztok hol tudom ki kapcsolni hogy értesítéseknél ne ébredjen fel a kijelző ?
-
-
bul07
nagyúr
Akkor szerinted fel lehet rakni az utolsó frissítésig?
OneUI 5.1 azért hozott egyes készülékeknél akku idő csökkenést, ezt olvasni hírek között, és ugye egyenlőre nem a olcsóbb kategóriák kapták meg, így mi lesz alsó kategóriákban ha ilyent hozna egyáltalán foglalkoznának vele
-
Bocs, tudom, már mindenki unja a témát
csak érdekességképpen: ez a februári frissítés elég jól sikerült (legalábbis az én szemszögemből):
Utoljára tavaly nyár végén volt ilyen jó az üzemidő.
Ha a OneUI 5.1 tényleg üzemidő csökkentést hoz, nem tartom kizártnak, hogy ez volt az utolsó frissítésem ezen a telefonon. 🤔
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 250SSD + 750HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest