- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: SSD hűtés
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- perge666: Anbernic kézikonzolok
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
válasz
Dr Bubo #7621 üzenetére
Átlag felhasználónak szerintem mindegy mi történik a "motorhaztető alatt", csak azt látja, hogy eddig jó volt a Viber, most meg nem. Nekem, meg Neked és biztos pár embernek nem gáz, de például a feleségem igazi laikusként agyérgörcsöt kapott volna, ha nem lett volna internete egész nap, meg Viber stb... szerencsére szabadságon volt és megoldottam neki.
Értem én hogy változott az engedélyek kezelése, de 9 dolognál át tudták vinni az engedélyeket és a Vibernél a képek pont egy fontos dolog és nem hiszem, hogy azt az egyet is nem lehetett volna megoldani. Szerintem csak programozás kérdése, nem hiszem, hogy a lehetetlent kellett volna megoldaniuk. Programozó mellett ültem sok évig, nem lehetett olyat kérni tőle amit nem csinált volna meg, viszont bizonyos feladatokhoz több időre volt szüksége. A Samsung meg elég gyors tempót diktál. Szerintem így is jó munkát végeztek, ahhoz képest milyen gyorsan tolják a frissítéseket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 08.21. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest