Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DrKapocs

őstag

válasz agy73p #4561 üzenetére

Állandó jelleggel be van kapcsolva a szinkronizálás a telefonon? Van több telefonod? Olyan nincs, hogy hétköznap minden rendben, hétvégére pedig szublimálnak a névjegyeid. Szerintem valami olyasmi dolog lehet itt, hogy a telefonon módosítod a névjegyeid (ezt pl. akkor teszed, amikor "eltűnik" valami), a szinkronizálás bekapcsolásakor pedig egyszerűen szinkronizálja a meglévőket és újakat a felhőben lévőkkel.

Szerintem az lenne a legegyszerűbb, hogy egyszer, normálisan, nem telefonon keresztül rendbe rakod az egészet; amíg ez nincs meg, addig szerintem folyamatosan ilyen "hibával" fogsz találkozni. Én azzal kezdeném, hogy kikapcsolom a telefon automata szinkronizálását, hogy semmi ne kavarjon be. Az összes létező telefonodon kikapcsolnám. Felmész a contacts.google.com oldalra és ott, gépen szerkeszted az egész listát. Átnézném a felhőben lévő névjegyeket, rendbe raknám őket. Miután a gépen mindent rendbe raktam, azután exportálnám az összeset, így lesz egy backup a rendberakott névjegyekről. Ezután az össes létező telefonodról letörölném a teljes google fiókot, úgy, ahogy van. Bekapcsolnám az automata szinkronizálást és bejelentkeznék a google fiókomba. Így le fogja szinkronizálni a felhőben lévővel. Ha egy készülék megvan, jöhet a követekző...

Új hozzászólás Aktív témák