Hirdetés
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag
Állandó jelleggel be van kapcsolva a szinkronizálás a telefonon? Van több telefonod? Olyan nincs, hogy hétköznap minden rendben, hétvégére pedig szublimálnak a névjegyeid. Szerintem valami olyasmi dolog lehet itt, hogy a telefonon módosítod a névjegyeid (ezt pl. akkor teszed, amikor "eltűnik" valami), a szinkronizálás bekapcsolásakor pedig egyszerűen szinkronizálja a meglévőket és újakat a felhőben lévőkkel.
Szerintem az lenne a legegyszerűbb, hogy egyszer, normálisan, nem telefonon keresztül rendbe rakod az egészet; amíg ez nincs meg, addig szerintem folyamatosan ilyen "hibával" fogsz találkozni. Én azzal kezdeném, hogy kikapcsolom a telefon automata szinkronizálását, hogy semmi ne kavarjon be. Az összes létező telefonodon kikapcsolnám. Felmész a contacts.google.com oldalra és ott, gépen szerkeszted az egész listát. Átnézném a felhőben lévő névjegyeket, rendbe raknám őket. Miután a gépen mindent rendbe raktam, azután exportálnám az összeset, így lesz egy backup a rendberakott névjegyekről. Ezután az össes létező telefonodról letörölném a teljes google fiókot, úgy, ahogy van. Bekapcsolnám az automata szinkronizálást és bejelentkeznék a google fiókomba. Így le fogja szinkronizálni a felhőben lévővel. Ha egy készülék megvan, jöhet a követekző...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Óvodások homokozója
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- További aktív témák...
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest