Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gerner1

nagyúr

válasz N€T0X|N #2132 üzenetére

Nézd, ha számodra egy ilyen frappáns/jópofának beállított "Sehova..." tartalommal kezdve, a Te megközelítésedet védhetőnek, és tényszerű alapokon nyugvónak látod, akkor valamennyire csak "izgat".

Hidd el, nem offense írtam, mert nem én terveztem így ezt a részt a Samsung -nál, eddig sem, de sajnos ez van. Szóval, nem az én "igazságom"... Valószínűleg, eddig nem érintett olyan élethelyzet, amikor tartósan (legalább ~3-4 ó) bekapcsolt kijelzővel használtad volna a Samu telódat, és hiába ON a bármelyik f.charge (ami jól jött volna a folyamatos használathoz), abból semmit nem realizálsz, mert -üzemelés alatt- még az alap töltés is jóindulattal valósul meg. Szóval, ellentmondásos, ahogy már Te is írtad, pedig már S6 óta így van (azóta van adaptív hálózati töltő adapter) , és akik régebb óta Samu -sok, azoknak ez nem újdonság, ahogy ennek az ismétlődően felmerülő kérdése sem. Abban egyetértek, hogy engem sem érint, mert -bár megvan hozzá minden- rendszeresen mi sem használjuk a funkciót.

Új hozzászólás Aktív témák