- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
Aktív témák
-
hhenry
őstag
válasz
Dr. Romano #896 üzenetére
-
szupermacs
veterán
Szívesebben vagyok őstag, mint az előtte levő nem is tudom már mi.
-
hhenry
őstag
válasz
Dr. Romano #893 üzenetére
Miért te mit mondanál?
-
f(x)=exp(x)
őstag
Szerintem a regisztráció óta eltelt idő elég jól van súlyozva a rang szempontjából.
Az oldalon ténylegesen eltöltött idő már jobban számíthatna. -
Ez egy pörgös topik pár óra alatt 50+ hozzászólás. Mondjuk a régi is ennyire ment. Szerintem akinek kevés a hozzászólása és türelmetlen annak kellene pénzért vehető hozzászólás pl. Mondjuk 5000-ért 50 hszt kapna.
-
hhenry
őstag
válasz
elfelejtette #887 üzenetére
Akár régen a blog/lokálnak is volt szorzója nem?
-
elfelejtette
veterán
Esetleg megfontolhatnátok, hogy a blogok/lokál is kapjon legalább egy 0.1x szorzót a számításnál...
-
diablo1984
veterán
válasz
#20749568 #875 üzenetére
Ugye? Én sem voltam már hosszú évek óta őstag és visszaestem ebbe! Ha mondjuk seniornak nevezték volna át, nem a régen volt őstagnak akkor lehet kevésbé lenne zavaró....De majd kitalálnak rá valamit, mert én sem tervezek most gyorsan +500 szakmai hozzászólást alkotni....
-
válasz
Intruder2k5 #873 üzenetére
Kár. Klónozzuk lezsot
-
kisza25
félisten
válasz
Intruder2k5 #861 üzenetére
akkor tudtok mindent, a topik zárható
-
hhenry
őstag
válasz
Sirandrish #871 üzenetére
Akkor viszont nem lehetne túl sok rang mert nehéz olyan szavakat találni mindkettőre amik minden kombinációban jól hangzanak
-
-
gyuri2008
veterán
Remélem pozitív változás lesz.
-
Chris0321
veterán
válasz
Intruder2k5 #857 üzenetére
Ok. Gondoltam a pont rendszer már valamennyire fix. és legfeljebb a rangok nevében lesz változás.
jim bcs. Értem, akkor majd később ránézek működik-e.
-
-
hhenry
őstag
válasz
Intruder2k5 #861 üzenetére
A lefokozásra problémára van valami ötlet?
-
válasz
Sirandrish #858 üzenetére
A magam részéről kétlem, hogy ebből szavazás lesz, az okokat fentebb koxx már leírta ha jól rémlik. De a felmerült kifogásokat mi is látjuk, ezeket megpróbáljuk valami módon orvosolni, aztán az lesz. A törzstag egyébként csak az egyik probléma, a másik, hogy sokan kifogásolták a "lefokozást", a harmadik pedig, hogy 10-15 éves tagok szaladgálnak junior ranggal.
-
jim bcs
nagyúr
válasz
Chris0321 #856 üzenetére
(#856) Chris0321
Valamikor azután, hogy az összes lapcsalád átállt az új felületre. A készítők az új kalkulátort új verzióban szeretnék, esélyes, hogy scriptes megoldás lesz, de addig nincs értelme amíg nem állt át az összes lapcsalád, mert a jelenlegi scriptek nem működnek az új felületen. Ezzel még lesz egy kis meló.(#858) Sirandrish
Kis türelmeteket kérjük, biztosan finomítva lesz még mire felveszi a végleges formáját. -
Sirandrish
legenda
válasz
Intruder2k5 #857 üzenetére
Ha tényleg komolyan nem végleges a mostani, akkor a törzstag helyett dobjatok be vagy 3-4 lehetőséget egy szavazásba. Ha jól láttam azzal a ranggal van a legtöbb gond..
-
-
Chris0321
veterán
A rang kalulátor visszatérése mikorra várható?
-
zzola
titán
Ennek megint mi értelme van? Komolyan van aki ad arra, hogy mi van az ID mögé írva?
Lehetne mondjuk a folyamatosan fizetőknek egy pénzeszsákrangtitulus. -
AddyKing
tag
Köszönet az új rangért!
-
aero.
veterán
válasz
Dr. Romano #850 üzenetére
En vegigrohogtem a "felkonferalo" topikot is, itt mar nincs kedvem hozza. Viszont gondoltam megosztom a pozitiv velemenyem, hatha jol esik valakinek.
Aktív témák
Hirdetés
lo Rangrendszer a Prohardver lapcsaládonEgy rang eléréséhez a regisztráció óta eltelt időnek és a kombinált hozzászólások...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest