Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1205) dannyl válasza Parci (#1200) üzenetére


dannyl
addikt

Értsd jól. Mindenki igazából lesz.rja, hogy mi a rangja, az egy új valami. De sokan (mint én pl.) 2 ranggal vissza lettünk sorolva, így azt érezzük, hogy elvettetek tőlünk valamit, amit eddig kiérdemeltünk itt. Amúgy a magam 12 évével lehetnék titán is (5-tel előrébb), de nem beszélek feleslegesen sokat, nincs is annyi időm, de minden nap olvasom a fórumot.

De ha nem törzstag lennék,és nem az őstagot kellene elérnem, ami után tök felüdülés volt a PH! Addikt, hanem mondjuk NEWBIE => USER => SENIOR USER => POWER USER => SUPER USER => GODLIKE USER rangok lennének, és ott épp most csak SENIOR USER lennék, akkor nem éreznék semmi negatívat.

És igen, tökmindegy amúgy, felnőtt emberek vagyunk, és tényleg elfogadjuk, nincs ebből semmi. Csak jó szándékkal jeleztük jó páran, hogy gondoljátok át, mert kicsit igazságtalan lett (azért a régiekre szerintem érdemes egy kicsit hallgatni, és nem erőből tolni, hogy ez van, és kész).

Szóval nem vérpistikék, meg fikázók vagyunk, hanem segítő szándékú fórumozók. Saját élettel, munkával, családdal stb-vel. Mi értünk titeket, ti is próbáljátok meg a helyünkbe képzelni kicsit magatokat.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.