Új hozzászólás Aktív témák

• Fenyő

őstag

LOGOUT blog

Win 2K-át én is nagyon szerettem, maga idejében ('99 !) nem is igazán volt konkurenciája, mondhatni meghaladta a korát, az Xp is totál rá épült (2K az 5.0 és Xp az 5.1-es kernelt használja) annak kisebb pofozgatásával, de annál jóval kevesebb erőforrással is beérte és az akkor még nagy számban jelen levő régebbi hardvereket is támogatta (pl izás hálókarik, 3dfx vgak stb.), amiket az Xp-ből már kigyomláltak, ugyanakkor funkcionalitásban kb. mégis ugyanazt tudta mint az Xp.
    Amúgy használtam 2K-t Wpa2-vel, ott inkább a valószínűleg a router és a wifi kari között lesz inkompatibilitás, tapasztaltam már párszor, hogy bizonyos N-es (főleg T-rés allinone) routerek habár papíron kompatibilisek lefele a B/G-és karikkal, a valóságban ez elég esetleges, hogy melyikkel mennek, melyikkel nem, ami szintén hasonló tünetek produkál, hogy csak nyílt (jelszó nélküli) hitelesítéssel hajlandó csatlakozni oprendszertől teljesen függetlenül (Xp/7/Linux).
    P3-ason 2K alatt a K-Meleon böngésző 1.5-ös verzióját tudom még javasolni, az még az Operánál is pörgősebb (486-oson 64 mb rammal is elfut akár Win95-ön :DDD ) vagy akár egy lájtosabb Linux disztró (pl antiX) is elfutkorászna a Win mellett, ha netezésre is használnád (persze nyilván a vas korlátait figyelembe véve) a masinát a jófajta retró gémek mellett.

Új hozzászólás Aktív témák