Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
Elmondom akkor ujra, hatodszor. Hatha ugy leesik.
A tv sajat tavjaval a halozati megosztas alatt levo mappakat lehet tallozni a konyvtarsteukturaban, de az almappa kedvencekhez adasa nem megy vele.
A kedvencekhez adas reszen szepen tallozod a mappakat, de az LG tavkapcs OK gombra nem reagal semmit. Ezutan kezdtem el maceralni meg nezni az atv iranyitojaval es jottem ra h kompatibilitasi gond, mert azzal siman raboksz es hozza is adja egybol a fokepernyohoz is.
ugyanez az A-Tv taviranyitoval megy tokeletesen, meg is csinaltam, vannak ledvencek is az infuseban.
Csak utana az infuse feluletet, beallitasait, mappakat, tallozva nezegetve rajottem hogy nekem ez tok felesleges, mivel a tartalmaim 99.9% amugyis straming szolgaltatotol jon, nem kell ennyire plexes mediaserveres megkozelites nekem 1 nyamvadt mappahozVannak meg hasonlo bugok a tavkapccsal, Pl az Apple TV az lg tavkapcs legegeret nem ismeri fel / nem tamogatja, ellenben a menuben neha felvillan es kimerevedik a kepernyon a legeger kirzora ha megmoccan a taviranyito, szoval balami szoftveresen nem kompatibilis egymassal.
de poroghetunk meg 8 honapot rajta
, nekem az Infusera, ha mukodik is rendesen, nincs szuksegem, siman nem klyen formatumban rendezem a sajat cuccaimat, ezert nem is eroltettem tovabb
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia)
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3935, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
, nekem az Infusera, ha mukodik is rendesen, nincs szuksegem, siman nem klyen formatumban rendezem a sajat cuccaimat, ezert nem is eroltettem tovabb