Hirdetés
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- VHS digitalizálás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
A sima 4 is jobb mint a mi box s ? 4k és hdr nálam nem szempont mert ugye sdr full HD tévém van. Szóval a szoftver és a lejátszó alkalmazások, a képminőség és ugye ami nekem fontos lenne a frekvencia váltás lenne szempont. Nem találok infót róla, hogy a sima 4 tud e frekit váltani akár rendszeeinten vagy alkalmazásonként. Egy x96 max plus - t coreelec-el megéri cserébe a sima 4-re szerinted? Jelenleg használaton kívül van amúgy is meg azt veszek 14 ezerért.
. Igazából az egész ios tv OS érdekel. Sosem volt még apple termékem de érdekelt. Míg nyaralnak a baratomék akivel üzletelem az Apple tv - t addig nem tudom megnézni milyen matrica vagy távirányítója van, sőt semmit nem tudok megnézni. Ő meg nem tudja mert egyáltalán nem ért hozzá (meg most nem zavarom) . Annyira nem használták, hogy el van rakva valamelyik szekrénybe . Én meg hogy örülök majd neki 😄 . Ha sima 4 és nem a 4k akkor is örülök neki. Ha igazán megtetszik akkor idővel úgyis megveszem a 4k-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Go z1 extrem 16/512gb, újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest