Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Apple TV 4K (2017) vs. Apple TV 4K (2021), így 1 hónap útán azt kell mondanom, hogy az újabb számomra jobb. Először is gyorsabb, de ez nyilvánvaló volt. Alapvetően nem a gyorsaság miatt váltottam hanem úgy gondoltam, hogy a 64GB most már jól jönne. A beállításokkal kezdtem és amikor a BT-os DAC-ot (Loxjie D30) csatlakoztattam volna akkor jött a kellemes meglepetés, a 2021-es verzióval már hibátlanul működik (előző nem tudott csatlakozni), szinkronban van a kép és a hang, minden a helyén van. Jöttek a kép tesztek (Infuse, Plex). SDR esetében nem látok különösebb eltérést, a színátmenetek egy picit jobbak, ezáltal a kép is szebbnek tűnik, sávosodást nem tapasztaltam, 2017-es verzió esetében néha előforult, HDR10 és Dolby Vision esetében jobb a kép, sávosodás, poszterizációt nem láttam, a fekete jobb, részletesebb. A táv teljesen korrekt, én azt mondom, hogy semmit sem kellett szoknom, mert ugyanúgy használok mindent, tehát nagyon jó az új és ha valaki váltáson gondolkodik a nagyobb tárhelyre való váltás miatt akkor megéri, de ugyanakkora tárhelyre való váltás szerintem értelmetlen, annyival azért nem tud többet. Wifi 6 szerintem nagyon jól működik (900Mbps körüli a sebesség), de én kábelen használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Motoros topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest