Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7348) azimut válasza Z.É.T. (#7342) üzenetére


azimut
aktív tag

Igaz, hogy más rom, de a google alkalmazások akkor omlottak össze, ha a beállításvarázsló nem ért végig. (Mivel nem vagyok benne: a MIUI11 install után volt-e g-s setup wizard?)

Több rom próbája (sőt, korábban bl-nyitás után) után a kezdőlépéseket még egyszer sem sikerült végigcsinálni. Sorrendben emlékezetből: nyelv, időzóna, wifi, eddig ok. Mentés visszaállítás, ujjlenyomat, általában kihagyom, fiókadatok: password/login ok, frissítések, aztán vagy összeomlik, vagy valami kezdhetjük típusú üzenet után megáll. Aztán naponta értesít, hogy állítsam be ezeket. Valami ilyesmit állítottam be: most nem, köszönöm holnap. Gyanítom, hogy kéne pin/ujjlenyomat/minta beállítás, talán ezt hiányolja. Nekem a bekapcs gomb, vagy a duplakopp megfelel az élesztésre, tudom, hogy ez nem biztonságos, de ez az én döntésem.

Valahol az alkalmazásokban találtam egy Android setup-ot, azt kilőttem, zaklatásnak vége. Most ilyet nem találok (CrDroid 6.0), vagy komolyabban kéne kurkászni, de a tegnapi Bitgappos megvilágosodásom (létezik sw nélküli gapps!) óta nincs probléma.

Szóval valahol bent a mélyben valami g-s beállítás üzekedik.

"Az kizárt, mert nem tudom."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.