Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joker88
őstag
ha előrelátó vagy,akkor legalább a 128Gb-os verziót vedd, ne a 64Gb-os tárhelyűt, és legalább 4Gb RAM legyen ( bár nemtudom hogy van e forgalomban kisebb .. )
Kamerára panaszkodnak,többek közt én is akkuidőben tökéletes,laza másfél nap.. Szép kijelző..
Hétköznapokra elég.
de tuti tipp, hogy olvasgass a legelső hozzászólástól..In loving memory of Garrett Lockhart
-
gingerbalm
aktív tag
-
Leadok egy régi telót mobilcsere program keretében ha minden jól megy. A Note11 megy az asszonynak, én meg vennék valamit, csak nincs nagyon semmi normális. (amoled, infra, jó gps, 5-6000mah aksi... )
Ahogy átnéztem a kínálatot gyakorlatilag még mindig csak a Note11 jöhet szóba, meg a Note10pro, minden más rosszabb. A Note11pro meg nem ér meg 40e+ felárat szerintem.
Ráadásul utazhatok Szegedre, ha normális áron akarok telefont, mert csak személyesen lehet leadni a régit. Hurrá. Békéscsabán meg nincs egy normális bolt sem. Szegeden legolcsóbb 69e, nálunk meg 90e egy Note11, mikor 59e volt tavaly...[ Szerkesztve ]
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
EmberXY
veterán
Lehet, hogy bírja 4 napig, de pl. engem már irritál, ha 70-80 % alatt van, pedig azzal még lehet, hogy 3 napig is bírná, de valahogy bizalmatlan vagyok, szeretem biztosan tudni, hogy szinte fullon van a teló, sose lehet tudni, mikor jön egy vészhelyzet, amikor segítséget kell hívni, stb, 20 % akksival nem egy életbiztosítás az ilyesmi.
De lehet, hogy csak én látom így.Up the Irons!
-
zzolika
aktív tag
Szerintem elég hangos a csörgés, a zuhany alatt is meghallom. A minőséget nem tudom megmondani, nem szoktam rajta zenét hallgatni. De egy mobil doboz hangszórótól nem is várok el vájtfülű hifit
A 4 gigást én nem javasolnám, a rendszer majdnem 3 gigát lefoglal. Frissítésekkel csak több lesz. Ha nem csak egy évre akarja használni, akkor inkább a 6GB, nem sokkal drágább. -
H-Zol
senior tag
Szerintem mindegy , hogy miben van az aksi ez az én töltöm hátulya [kép] a négy bolcsőböl csak 2 tud 2 amperrel tölteni a másik 2 csak 1 ampert tud ! Én általában 500mA töltöm de van aki csak 250mA al tölti , és ezek nagy kapacitású 18650 és 26650 - es li-ion aksik !
De ezekben is jönnek az újabbak amelyek már nagyobb áram erösséggel tudnak tölteni !
De viszont az enyém is csak két éves , az előző csak 1 amperral tudott tölteni , nem is az miatt cseréltem le hanem ez már tud kisütni , meríteni , kapacitást mérni ![ Szerkesztve ]
-
EmberXY
veterán
Én most a PC-re dugtam rá, írja is, hogy töltés USB-n keresztül, de a lassúságra most nem panaszkodik, pedig irgalmatlan lassan töltődik...
52 %-nál raktam fel, de már van vagy 3 órája, és még most is csak 85 %-nál jár és még mindig 50 percet ír a teljes töltöttségig, viszont egyáltalán nem melegszik.Up the Irons!
-
-
zzolika
aktív tag
Mi a baj a 11s-sel? Én tömegközlekedésen is simán beszélek, hallok mindent. Ha csendesebb helyen vagyok (pl iroda), a kollégák is hallják mit beszélek full hangerőn, (kihangosítás nélkül). Rádiót nem próbáltam, az itt is csak headsettel megy (az az antenna hozzá)? Kihangosított zenehallgatásra meg nem egy mobil hangszórója való, ha hangosabb lenne akkor is szar a minősége.
Szoftver ugyanaz mint a 11-ben, chipset más, de ez a gurukon kívül senkit nem zavar. Kamera elvileg jobb mpixel-re, gyakorlatilag kb ugyanaz. Nem melegszik játék, gyorstöltés közben sem. Viszi szépen amit kell. Nekem megfelel. (Amennyiért vettem, azért meg pláne jó.) -
H-Zol
senior tag
-
MODERÁTOR
Szia!
A sima 11-re se egyszerre jött ki, nekem alig három hete, június végén érkezett a HyperOS, miközben fiamnak az ugyanolyan telefonjára már legalább egy, de inkább másfél hónappal korábban megjött. Elvileg a teljes Redmi Note 11 szériára be van ígérve a HyperOS, bár az is igaz, hogy ezt már 2024 Q2-ben meg kellett volna kapni. Reddit-en olvastam korábban olyat is, hogy volt akinek régiót kellett váltani (azt hiszem Indiára), és úgy azonnal jött neki a frissítés.
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest