Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zordi
tag
Csak kiprobáltam, a lanyomnak lett volna de nagy neki úgyhogy elmegy a háztól. De én kellemeset csalódtam benne szerint ezért az ár ért jó telefon es azért ha a kameraval foglalkozik az ember elég jó lehet. Ebből is látni hardverrel semmi baj, kamera softver nem kiforrott. Lehet direkt gyanítom.
-
-
vampeare
csendes tag
hmm feltettem ezt a verziót, és hát a sötétben az éjszakai móddal varázsolt képek minősége tényleg elképesztő.... viszont nekem a gcam baromi lassú volt, a menüben mászkálás nagyon szaggat stb, ráadásul ma a kamerát le is dobta (a gyári alkalmazásról, de egyéb pl QR-kód olvasó alkalmazásról se tudtam elérni a kamerát), így ez nekem komoly NOK. még akkor is, ha ez frissebb, mint a legutolsó stabilnak mondott verzió.
[ Szerkesztve ]
-
ironbed
aktív tag
👍
Szuper, hogy ezt kiszúrtad. Mivel eddig csak próbálgattam ezen a telefonon. A másikon egyértelműen volt a választás.
Előtte másik változat volt fent és az most nézve 12-est lőtt.Az újabb változatok is csak 8Mpx-es képeket készítenek...
(MGC_8.4.500_A10_V5_MGC.apk)[ Szerkesztve ]
-
ironbed
aktív tag
Azt meg lehetne nézni, hogy a Felbontás beállításnál nincs-e véletlenül kisebbre állítva alapból az MGC, lehet azzal is megy a 12 MPx, mivel a Pixel telefonoknak az a felbontása.
Körülnéztem másik verziónál, az [MGC8.1] -ben van fókusz állítási lehetőség. Itt épp a HDR nincs a felületen, de az is működik
-
TGYI
csendes tag
Kedves LLKobe, hiszek neked, de nálam az akkukímélőnek semmi hatása sincsen. Én is észrevettem egy hete az akadozást, és játszottam kicsit, és arra jutottam, hogy a kikapcsolhatatlan digitális képstabilizátor a bűnös. Ezt arra alapozom, hogy a GCam-on viszont állítható ennek a jellege és ki is kapcsolható és kikapcsolt állásban amikor svenkelek, nem ugik a kép. Amúgy szépen vonaglik oldalra ami felettébb idegesítő. És igen, én sem értem, ha egy cég egyszer már legyűrt egy gyártmányában egy problémát, akkor miért kell felbukkannia annak ismét. Péládul a Poco F1 és F2-ben kifejezetten jól működik a digitális képstabilizálás.
A GCam-mel nekem a fehéregyensúly a problémám, ha valaki tud erre jó megoldást, tegye közkinccsé.
Megtenné valaki, hogy elpróbálgatja amiket írtunk, megerősíti vagy cáfolja?
[ Szerkesztve ]
-
bloggiold
tag
Más telefonhoz készült a leírás, de az összeshez jó, mindnél ugyanaz a z eljárás. Mentést meg a Google vagy a MI Fiókba is készíthetsz, majd visszaállítod. Karavik fórumtárs tökéletesen leírta, az egész művelt visszaállítással együtt max 1 óra.
https://fontecone.blog.hu/
-
bloggiold
tag
,,Az egész rendszert úgy ahogy van lementi, és egy az egyben vissza lehet állítani"- Ilyet csak rootolt telefon esetében tudsz kivitelezni, de elég veszélyes, mert a régi rendszerből az új rendszerbe is átkerülnek a hibák, ha meg nem akkor összeakad valami általában. A Google mentés mindent lement, ami kell. Játék mentéseket, banki azonosítókat stb. egyértelműen nem fog lementeni semmi.
-
ironbed
aktív tag
Sikerült, fent van. Alkalmazás indítási sebesség szerintem gyengébb itt.
Érezhetően lassabban tölti be a programokat. Remélem ezt majd optimalizálják a srácok.
De végre Xiaomi tárcsázó, üzenetküldő van A betűtípus picit szögletesebb, nekem bejön.
Majd ha használtam pár napot írok még róla. -
ironbed
aktív tag
Eddig nem nagyon néztem. Most csináltam egy pár párhuzamos indítást.
1-1,3 GB attól függően hogy épp mit lő ki automatikusan a korábban megnyitott alkalmazások közül.
(Az Extra +1GB-ot én kikapcsoltam, mert szerintem lassabb azzal)
Ha csinálok egy összes futó alkalmazás bezárást akkor 1,8-ra ugrik vissza. -
dethroner
veterán
Akkor most működik a wifi és a bt egyszerre, vagy nem? Azt hiszem ezt a szintet megugrani nem kell csúcskészülék. Ha nem megy, akkor nincs jobb szó rá, mint a fos
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
bloggiold
tag
Én teszteltem azt is, igaz nem Mi Band 6 volt az alany, semmi gond nincs vele. Meg ezt a közelségérzékelő problémát sem értem. Panaszkodik egy illető nekem is, egy másik telefon kapcsán, de a füle meg a telefon közé telefonáláskor egy kisebb dinnye is befér, ja oké, ő úgy szokott telefonálni...........
[ Szerkesztve ]
-
ironbed
aktív tag
Csillagos ég fotót lehet készíteni vele este.
A Night mode speciális része és ahogy ahhoz is, az astro módhoz is állvány kell (vagy csak letámasztani, esetleg fejjel lefelé letenni 3/10 másodperces időzítővel.
3 állása van: Kikapcsolva, Auto, Bekapcsolva
Javasolt hozzá a fókuszt végtelenre (vagy ha nincs, akkor távolira) állítani.
Beállítástól függően 1,5-6 percig exponál/gyűjti a fényt/finomítja a képet.
[ Szerkesztve ]
-
LLKobe
veterán
-
EmberXY
veterán
Nekem éjfél körül 100-on volt, mert rajta felejtettem USB-vel a gépen, most 96 %, eltelt kb 13 óra, közben telefonáltam vele, reggel még pár percet böngésztem is.
Az akksijával én elégedett vagyok, bár igaz, a funkcióinak kb pár %-át használom ki, nem vagyok az az egész nap a telót nyomkodós típus, arra ott az asztali gép.Up the Irons!
-
joci86
senior tag
Sosem játszom a telefonnal, nincsenek állandóan aktív erőforrászabáló appok (még Facebookom sincs, nem mintha ez terhelné meg a legjobban).
Annyit jelentettem ki, hogy amikor ki volt kapcsolva a bővítmény iszonyatosan belassult a telefon működése, felhasználói élmény negatív előjellel lenne csak írható.
Visszakapcsolatam a memóriabővítményt, utána egy csapásra jobb lett a helyzet.
Alapvetően 4GB-nak szerintem sem kellene kevésnek lenni, főleg, hogy nem vagyok hardcore user. Ez van, ezt tudja a MIUI.
A SAMSUNG-om simán boldogult ugyanennyi memóriával. -
MODERÁTOR
Szintúgy. Sőt én megszoktam mióta csak okostelefonom van, ha befejezem egy app használatát, akkor "söpröm is kifelé", szóval nálam mindig csak az az app fut, amit épp használok. Firefox, céges GroupWise levelezésre Chrome app, Protonmail, Lidl, Telekom, George, 2FA app, Galéria, Időkép, IP kamera app, és nagyjából ennyiben ki is merül a dolog.
-
H-Zol
senior tag
Nállam igaz nem Vodafone , hanem Digi de megy a VoWifi
Nekem meg az a bajom , hogy a wifi néha újra indul és olyankor szét kapcsolódik a hívás , már úgy csinálom amikor ithon vagyok , és hívnak, hogy egy pillanat alatt ki kapcsolom a telefonon a wifit , szerencse van bent is jó térerő !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest