Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hardtech
aktív tag
Sziasztok,
Ha jól értem a sima note 11-be 6/128 van NFC ,de csak a global verzioba ? Tehát ha kínai akkor nincs ? Honnan tudom hogy melyik webshopba melyik verzió van. Nézeggetem magyar shopokat de én a verziót nem láttam. Van olyan ahol oda van irva hogy NFC: igen vagy van egy pipa van olyan is ahol az van írva hogy nem de van ahol semmi nincs írva. Olyan is van ahol oda van írva hogy van és panaszkodnak hogy megkapták de nincs benne. Tudna valaki mondani olyan boltot ami megbízható és NFC verziót árulnak ? Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A két készülék nagyon hasonló, ezért egyszerre teszteljük őket. Az eltérések a kamerában és a chipsetben keresendők csupán, illetve az árazás is kicsit más.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Ubuntu Linux
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Autós topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Revolut
- További aktív témák...
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest