- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gyulaszu
senior tag
válasz
eboostr #1776 üzenetére
Igen, bizonyára. De látod te is, hogy nem vagyok egy "power user" és úgy tűnik, hogy nem veszi figyelembe a felhasználói szokásokat, illetve az éppen futó programokat sem
Nos, mindenesetre a beírásom lényege:
Maga a MIUI 14 / Android 13 frissítés nem okoz akkumerítési problémát. Azt valami telepített program "inkompatibilitása" okozhatja. -
ironbed
aktív tag
válasz
eboostr #1169 üzenetére
Gyenge a szenzor: kicsi a mérete(1/2,76") és a pixelméret is kisebb mint ami ideális lenne (0.64 µm). Így mindig sok lesz a zaj. Este, beltérben kevés fénynél nem lesz élvezhető az eredmény. Nappal, sok fény esetén lehet szép képeket csinálni.
A Gcam javít rajta, de sosem lesz szuper.
Én ezért váltam meg a telefontól, mert ettől eltekintve imádtam -
ironbed
aktív tag
Gondolom jobb a minősége az átlag kábelnél.
A narancssárga csatlakozó a töltőkön a nagyobb sebességet (QC1,2,3,4) jelzi.
Az X3-m annó a sima kábellel nem volt hajlandó "szupergyors töltés" feliratot kijelezni vagyis nem is töltött 33W-al.
A Huawei-nél ez a lila színnel jelölt csatlakozó és kábel szokott lenni -
Buvana
aktív tag
Fejlesztői beállításokban engedélyezni kellett az oem unl0ckot, mi fiókban hozzá kellett adni a készüléket, és a letöltött feloldó programot el kellett indítani PC-n (ott is bejelentkezés a fiókba), miután fastboot módban indítottam a telefont, és usb-n cstlakoztattam a pc-hez. Ekkor a feloldó program közli veled, hogy mennyi idő múlva lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óvodások homokozója
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD