Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
l4ci
tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Mondjuk azért, mert már csak pár nap választ el attól, hogy 100%-ra befejezzem az összes szériát. De ez nem jelenti azt, hogy minden autót feltuningoltam olyan szintre, amivel akár TT-n esélyem lenne jobb eredményt elérni. A 2.1-ben korlátlan aranyat tudok farmolni a 100% tuninghoz, és nem lesz unalmas, mert ahogy számolgattam nem nagyon kell majd farmolgatni, ha kihasználom a duplázó és javító managereket.
Egy új kihívás: minél hamarabb végigtolni az egészet. Én tavaly karácsony után kezdtem el, és max jövő héten minden széria 100%-ra kész lehet. Az új módszerekkel a 2.1 szerintem pár hónap és maxra kipörgetem, utána egy kis aranyfarmolás, upgrade és jöhetnek a frissített autók+szériák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- iPhone 13 mini emelt kapacitású 2520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest