- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lirion
addikt
Ekkora különbség nincs a help és nem help közt, itt valami más van.
Tegnap lefutottam 3 brands hatch versenyt az m1-es bmw-vel (mivel újra kezdtem, most nincs gyorsabb autóm
), mindet másféle beállításokkal.
Segédek nélkül legjobb köridő: 41.363
Brake/sterring low, traction on: 42.585
Brake/sterring high, traction on: 48.560Ha low segítséggel játszol, akkor nem kéne, hogy nagy hátrány érjen, viszont ha high segítséggel, akkor bizony hatalmas a különbség.
-
Kronok
tag
Ki ne találd, hogy míg én max tuningggal vért izzadva nagy nehezen lekörözök két kocsit, addig más csak pénzes táppal nyolcat lazán (nekem ugyanazen a szinten meg 40-45 mp-es hátrányom van az utolsóhoz képest - mindez négy körön) az reális. Ekkora különbség nincs a help és nem help közt, itt valami más van.
11/28 fejlesztéssel csináltam végig a Marquis event-et, (Steering, Brake: Low, Traction On) beállításokkal, az említett előzős dolgot elsőre sikerült megcsinálni, semmilyen 3x szarul megyek megbutítom a többieket okosságot nem alkalmaztam , jó kérdés mi van a képletben ami ezt dobja
-
Gyurma_13
aktív tag
Én ugyan így jártam nyáron a cabrio Audi challengen. Szerintem te is oda tetted magad az időfutamokon és most iszod a levét mint én is anno. Ahol "A" kategóriás időt futottam, ott alig bírtam, vagy egyátalán nem bírtam lekőrözni az autókat, pl. a Suzukai pályán. Más meg azt mondta, a vége előtt már egy körrel mindenki megvolt neki. Én meg atom idővel sem tudtam megelőzni az utolsó kettőt. Az a gyanúm, neked is van pár nagyon jó időd és hogy kihívás legyen a játék a mesterséges intelligencia kicsit rálicitál pár %-al. Csak azt nem tudja, hogy nem mindegy, hogy 82%+5% vagy a 97%+5%, mert az utóbbi az már a tökéletes +2, ami értelmezhetetlen. Na, mindegy, ne idegeskedj
-
DigitXT
félisten
Ekkora különbség nincs a help és nem help közt, itt valami más van.
Lehet, hogy bugos, és belefutottál egy permanens "erős" AI-ba.
De amúgy én kíváncsi lennék a sétagaloppos player köridejére is...Szerk: a 2000 futamra egyenként nem emlékezhetek, de azért rémlik,
hogy találkoztam már máskor is baromi nehéz futammal: 1-1 2000-ből!
Hogy miért? Nem tudom.Én sem hiszem, hogy arra az egy futamra
fakezűbb lettem volna, mint a többinél. Egyszerűen így dobta a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kuponkunyeráló
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Macska topik
- További aktív témák...
- MSI B450 GAMING PRO CARBON AC Alaplap + AMD Ryzen 7 3700X
- Seasonic Prime 1000W 80 PLUS Gold
- MSI RTX 2070 SUPER GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 29 Hó garancia
- Nintendo Switch OLED 20.4.0 Mario Kart, 256GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- iPhone Air 256GB Égkék 3 ÉV kiterjesztett garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest