Új hozzászólás Aktív témák

• l4ci

tag

válasz biker492ccm #7843 üzenetére

Az autók árát még valamikor a 2.4-es verzió környékén szedték ki, hogy csak feloldás után tudd meg, hogy mennyibe kerül. Ott kezdtem el keresni és nézegetni a játék wiki oldalát, mert ott legalább minden info fent volt.

A butításról meg annyit, hogy elveimmel ellentétben tegnap mégis beadtam a derekam, mert az utolsó körben lévő Elimination másodjára sem sikerült, mert a Daytona oválon úgy elhúzott az első kettő, hogy csak harmadik lehettem. Párszor elveszítettem (el se indultam), utána már simán meglett. Annyira lebutultak, hogy a következő Endurance-on már csak 6.6 km-t kellett volna menni. Na de itt se álltam meg, itt is veszítettem még párszor (sokszor), így lement egészen 3.7 km-re. Na itt futottam egy 3.8-at a szerelő csávóval, majd kiálltam a szélére. Így aztán az utolsó 8 körös Daytona Road Course olyan könnyű lett, hogy már az első kör közepén első voltam. Sőt, az utolsó körben még a másodikat is leköröztem...

Az viszont tény, hogy Gauntletben nem lehet butítani, ott extra szívás lesz megint.

Új hozzászólás Aktív témák