- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cloud
tag
Nagyon jó a cikk! Elismerésem.
Szerintem csakis úgy lehet mentálisan és spirituálisan fejlődni és elérni következő szinteket, hogy nem kell foglakoznunk a napi megélhetéssel (tudjátok hogy értem), és ez csak most fog igazán bekövetkezni az eljövendő 1-2száz évben. Amikor is technakailag olyan fejlettek leszünk, hogy már szinte minden vágyunkat/igényünket ki tudjuk elégíteni úgy hogy nem romboljuk (jelentősen) vele a környezetünket, akkor az ember ráébred arra hogy mi igenis azért születtünk (jöttünk erre a bolygóra, kinek hogy tetszik) hogy nagy dolgokat vigyünk véghez és felfedezzük és megértsük a világegyetem. És azt még hozzáteszem, hogy ez a földi létünk csak az egyik állomás a teljesséválás rögös útján, azzal hogy meghalunk (a testünk meghal) még korán sincs vége az életünknek.
Ez egyfajta utazás, spirituális fejlődés, hogy előbb-utóbb valami 'nagyobb' lehess.
Bocs, hogyha egy kicsit eltértem a témától...
Új hozzászólás Aktív témák
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest