Hirdetés
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
Hakudoshi
üzenetére
Ebben a részben is egyetértünk

Viszont megint elgondolkoztam valamin. : P
Azt írtad a múltkor :"Ez is egy jó példa arra, hogy mindössze anyagi és energetikai folyamatok azok, amelyek a tudat működésében és fenntartásában szerepet játszanak, nem holmi "lélek", meg "szellem", meg "életerő", meg mittudomén még mi minden faszságot belehaluztak ide is az idők során. "
Na most, ez igaz is. Csak ezek alapján, akkor elvileg le kéne tudni írni fizikai, kémiai, vagy akármilyen képletekkel, hogy én most miért az eperfára gondolok. Úgyértem, nem azt, hogy miért, hanem hogy hogy jön ez létre? Tehát milyen vegyületeknek kell megindulni, vagy milyen elektromos töltésnek kell megindulnia, hogy eperfára gondoljak, én ne a 8800GTX-re. Szal, értem én, hogy vannak ingerek, meg egyéb hatások amik kiváltják, de elvileg, ahogy mondjuk a fotoszintézist is le lehet írni képletekkel, ugyanúgy ezt is le kellene írni. Csak épp az összes létező gondolatra valónyi képlettel

Szal ez a rész még nem világos nekem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell XPS 9380, 13,3" UHD/4K Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, W11, Számla, 1 év garanci
- Dell XPS 9380, 13,3" UHD/4K Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, Új akku, W11, Számla, 1 é
- Eladó Konfig I7 13700K 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- Erős gamer / workstation PC RTX 5070 Ti, 64GB RAM, Ryzen 9
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest