- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Egy korszak vége
- 20 éve a PH!-n
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
"Neki annyi kell, hogyha véletlen fb chaten kap egy vírusos linket vagy egy vírusos csatolmányt azt megfogja a védelmi program. Erre jó a WD is, de kb bármelyik ingyenes szoftver is."
Én is azt hittem 10 éve. Csak mikor 1 év alatt kétszer raktam újra szüleim gépét akkor inkább kibővítettem a saját licencemet és azóta sem volt semmi probléma.
"Ha tud phising oldalak elleni védelmet az tök jó, de főleg magyar nyelven ezek is elég ritkák."
Ezt remélem te sem hiszed el. Egyszerű próba, adj fel marketplace-en egy hirdetést. Az első 10 érdeklődő email címet fog kérni, amire küldeni tudja a phising oldalának a címét. Meg fogsz lepődni mennyire profik az oldalak.Napi szinten kapunk a cégnél olyan telefont, hogy jaj feltörték a gmail/facebook/insta/stb. fiókomat segítsünk visszahackelni.
Donki Hóte #69
"A magyar nyelv kiváló védelmet nyújt a csalások nagy többsége ellen."
Ez nem igaz.[ Szerkesztve ]
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Total Commander
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hobby rádiós topik
- EAFC 25
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Panorámás Gamer PC! Víz!! i7-8700K/Asus Rog Strix GTX 1080 Ti 11GB/16GB RAM/256GB+1TB HDD
- Logitech G413 TKL SE mechanikus billentyűzet garanciával
- Lenovo X13 13,3" Gen1 i5-10310U 16GB 512GB SSD, 1 év garancia
- GAMER PC : i7-2600 /// 16GB DDR3 /// ASUS GTX 1650 4GB /// 240GB SSD, 320GB HDD
- Ulefone Armor 22
- Eladó egy komplett i7 gép SAMSUNG monitorral, egér, billentyűzet, füles... Win10 vagy 11 + BluRay
- AMD gamer config Ryzen 5 8400f, 32GB DDR5, Radeon RX 6800
- Új Sennheiser Accentum Wireless fejhallgató eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest