Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ViZion

félisten

válasz GrandeP #28 üzenetére

...ó. :U
    Igen, ezek a csomagkezelő programok. Ott van az appok között. Amúgy ezt szeretem: nem mappákból nyíló almappák linkjei közül kell kibuzgányolni a program indító ikonját.
    Odamész 'oszt ott van :D

Amúgy régen kaland volt tényleg - most viszont olyan progik vannak, amikkel tényleg vicc a telepítés/eltávolítás.

fkosa: terminál jó is, kell is -indítóban tartom én is. Ubuntu alapú disztrónál minden van neten, kis túlzással azt lehetne mondani, ha egy progi saját, launchpad vagy wiki oldalán nincs *.deb, akkor azt ki lehet hagyni :) .rpm már ritkább, de szinte minden van.
    Amit kerestem, ha nincs akkor ált. nem fejlesztik már, és nem működik új kernelekkel.

A Linpus-nál említettem, h a desktop kell, ott van QuickOS, de azt így nem lehet kipróbálni, így kimarad.

gabe_: ...pendrive vagy CD nincs? ;] ...amivel kipróbálnád, a leírtak szerint :K

DeFranco: Ubuntu topik, Lubuntuval is ott kérdezz, illetve az ubuntu.hu fórumon regelj, kérdezz. A helyi topik lakói segítenek biztosan, hcl és Kendek ott élnek :D ;]
    alacsonyabb felhasználói tábor természetesen kevesebb találatot is jelent gugliban, érdemes angolul keresni.

Új hozzászólás Aktív témák