- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
"nem tudja kezelni a dual vga-t a notiban"
szerintem nem ket monitor hasznaltara gondolt, hanem olyan notira, amit ket vga-val szerelnek (egy gyer integralt, meg egy erosebb masodik)"win alatt 5 órás aksi-ból ubi alatt másfél óra lesz"
pedig ismert hiba bizonyos kernelverzioknal, hogy zabaljak az akkumulatort"Valamit félre érthettél szerintem. Ez nem flém topic (Tehát csak önigazolásból valótlant írni teljesen felesleges.) és nem is mondta senki hogy használj Linux -ot. Vedd meg nyugodtan a Windowst ha neked az tetszik."
ooo...lol? mar a temaindito iras arrol szol, hogy probalja ki a linux-ot, erre mikor kiprobalja, leoltod erte? meghogy nem flame...
Új hozzászólás Aktív témák
- GoPro Ultra Wide Lens Mod - Hero 13 akciókamerákhoz
- Lucky Miner, Bitcoin Miner, LV07, 1TH/S, 25W fogyasztással, Win 3.125 BTC Bitcoin Crypto Solo Miner
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Gamer márkás erős kezdő alapgép - HP OMEN by HP Obelisk Desktop 875
- Whell stand pro Logitech
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest