- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
őstag
Program letölt, telepít, megy. Probléma inkább unsintall-al szokott lenni!
next.next,next, ok és fent is van, program működik( sőt akár automatikusan el is indul). No parancssorok hülyeség, meg hasonló ökörség! persze serial beírása adhat egy plusz lépést.
Az bonyolíthat, ha "Futtatás rendszergazdaként" kell indítani, de ehhez se kell parancssor.
Windows mélyére szinte sose kell menni, cmd.exe, regeditet két kezemen megszámolom hányszor használtam.
Akkor van hülyéskedés a programmal, ha forrás warez, itt levő kellemetlenségek nem a programozó vagy a win hibája.
Ubuntánál meg egy egyszerű programnál (HDSentinal) nyúljak parancssorokhoz. Vmi vicc? Na ezért tartom vacaknak a linuxot. Ezért mondom soha többé. Ha száműzik Terminal használatát akkor változtatok végletes véleményen.Máskülönben pont azt mondtál mint te most, de kértem részletes levezetést, azt meg nem adták, csak tessék lássék, amit nem értettem (nem sikerült vele), mikor még részletesebbet kértem(alapokról, minden lépéssel), meguntak, leszartak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Androidos fejegységek
- Yettel topik
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sorozatok
- LED világítás a lakásban
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest