Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Gurulunk, WAZE?!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
potyautas
tag
Örülök gyerekek, és szívből köszönöm. Visszakerestem a Vakegérkével váltott privát üzeneteinket (bár emlékeztem is rájuk) Biztatott amikor elbizonytalanodtam, hogy nekünk öregeknek helyünk van a csoportban. Sokszor megesett, hogy nem volt mit hozzászólnia az írásaimhoz, de jelezte, hogy olvasta. Ez is nagyon sokat jelent.
-
joghurt
addikt
Nem, igaza van. Tényleg nagyon ritkán lehet manapság ilyen emberi sztorikat olvasni.
Ha "csak" tehetséged van a történet meséléshez, akkor is lehet örülni neki.Máshol tipikusan megy mindenki más anyázása, jobb esetben csak a saját farokméret mutogatása (lányoknál fenék és mellbőség mutogatása - szó szerint).
A tej élet, erő, egészség.
-
potyautas
tag
-
félisten
Értékes írások születtek mostanában itt a Logouton és ez is közéjük tartozik.
Nagyon jó stílusban írtad meg. A kezdés, ahonnan indult és a vég ,ahová érkezett. Zseniális ahogy kitágítottad és elvitted más irányban az egészet, miközben mégis bensőséges maradt és emberi. Köszönöm az élményt."A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest