Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Örülök gyerekek, és szívből köszönöm. Visszakerestem a Vakegérkével váltott privát üzeneteinket (bár emlékeztem is rájuk) Biztatott amikor elbizonytalanodtam, hogy nekünk öregeknek helyünk van a csoportban. Sokszor megesett, hogy nem volt mit hozzászólnia az írásaimhoz, de jelezte, hogy olvasta. Ez is nagyon sokat jelent.
-
joghurt
addikt
Nem, igaza van. Tényleg nagyon ritkán lehet manapság ilyen emberi sztorikat olvasni.

Ha "csak" tehetséged van a történet meséléshez, akkor is lehet örülni neki.Máshol tipikusan megy mindenki más anyázása, jobb esetben csak a saját farokméret mutogatása (lányoknál fenék és mellbőség mutogatása - szó szerint).

-
-
Értékes írások születtek mostanában itt a Logouton és ez is közéjük tartozik.
Nagyon jó stílusban írtad meg. A kezdés, ahonnan indult és a vég ,ahová érkezett. Zseniális ahogy kitágítottad és elvitted más irányban az egészet, miközben mégis bensőséges maradt és emberi. Köszönöm az élményt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Autós topik
- Arc Raiders
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest