- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soderes
senior tag
A "Médiatanács támogatásával"
Hát ez nagyon hiteles dokumentumfilm. Ezt nevezem én történelem hamisításnak. Mindent a csúnya kommunistákra kenni.Én azért más hogy emlékszem.
Volt 85-től az előprivatizációz, aztán 90-től beindult a dömping. Kétes nevű külföldi és magyar cégek, vállalkozók, opportunisták bagóért megvették a gyárakat és vagy felhalmoztak brutális adósságot és leléptek vagy szétcincálták az adott gyárat és részegységekként eladták többszőrös áron. (ez volt a ritka dolog). Segítségükre volt ebben a mindenkori kormány, aki cégekre adómentesség adott és a kárpótlási jegy ami átruházható volt.
Asszisztált és része, haszonélvezője voltak a kommunisták, a rendszerváltás utáni jobboldali kormány, az utána következő baloldali és a jelenlegi grémium is.
Mire 2004-ben csatlakoztunk EU-hoz már minden korábbi nagyobb nevű, hírű gyár bele volt állítva a földbe.
Tehát nem nagyon volt mit termelni és hol.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG Seasonic 750W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DELL Precision 3430 SFF,i7-8700,8GB,256GB SSD,NVIDIA Quadro P620 VGA,Win11
- Android Streaming / Média Boxot keresek
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hát ez nagyon hiteles dokumentumfilm. Ezt nevezem én történelem hamisításnak. Mindent a csúnya kommunistákra kenni.