Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soderes
senior tag
Nem néztem meg.
A 444 -en láttam egy dokumentumfilmeket erről. Tulajdonképpen nem is 444-es dolog, hanem csináltak egy Videotéka néven bejegyzést, ahova nagyon ritkán kiraknak Yourube-on felelhető ritka kordokumentumokat.
Igaz más vállalat, más sztori.
Körülbelül szerintem mindenhol így zajlott a privatizálás az országban. -
Soderes
senior tag
A "Médiatanács támogatásával"
Hát ez nagyon hiteles dokumentumfilm. Ezt nevezem én történelem hamisításnak. Mindent a csúnya kommunistákra kenni.Én azért más hogy emlékszem.
Volt 85-től az előprivatizációz, aztán 90-től beindult a dömping. Kétes nevű külföldi és magyar cégek, vállalkozók, opportunisták bagóért megvették a gyárakat és vagy felhalmoztak brutális adósságot és leléptek vagy szétcincálták az adott gyárat és részegységekként eladták többszőrös áron. (ez volt a ritka dolog). Segítségükre volt ebben a mindenkori kormány, aki cégekre adómentesség adott és a kárpótlási jegy ami átruházható volt.
Asszisztált és része, haszonélvezője voltak a kommunisták, a rendszerváltás utáni jobboldali kormány, az utána következő baloldali és a jelenlegi grémium is.
Mire 2004-ben csatlakoztunk EU-hoz már minden korábbi nagyobb nevű, hírű gyár bele volt állítva a földbe.
Tehát nem nagyon volt mit termelni és hol. -
joghurt
addikt
Privatizáció
A privatizáció többi sztorija közé berakva, mintegy a dokumentumfilm gerincét képezve a cukorgyárak története. -
-
joghurt
addikt
Én is jártam le dolgozni Szerencsre kampányindításkor; a szívem vérzik a cukorgyár üresre dózerolt, gazos helyét látni. (Plusz a ködös őszi estéken a környéket belengő melaszos szelet-szag, amiért álltak sorban az állattenyésztők teherautói...)
Nem akarom a témát elvinni a politika felé, nagyon jó dokumentumfilm van a YouTube-on erről.Arra van valami meglátásod, sejtésed, hogy az említett két falu között mi az a különbség, amitől ennyire más az élet bennük? Van bármi tanulság, mitől menthetetlen az egyik, és mitől éldegél szépen a másik?
-
-
Dr. Mózes
aktív tag
És így több mint öt év elteltével volt olyan alkalom, hogy újra összefutottatok?
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE RX 6800 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hát ez nagyon hiteles dokumentumfilm. Ezt nevezem én történelem hamisításnak. Mindent a csúnya kommunistákra kenni.