- droidic: A fapados NAS tuningolása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha ugyan azon a gépen akarod lejátszani a filmeket, mint amin a tárolod, akkor lehet az XBMC-vel jobban jársz.
A Plex nekem azért jobb, mert átköltözött minden adat NAS-ra, a Plex média szerver remekül fut debian alatt otthoni szerveren, így nem kell többet az asztali gépnek mennie, ha filmet akarunk nézni. Helyette ott van az LG Webos TV-re a Plex app, de akár androidon is nézhetem, illetve ha hirtelen kell párom is eléri laptopján a filmeket, zenéket.
Grátisz ha vidékre megyek, simán nézhetek filmet bárhol (persze ameddig van otthon áram/net).Az XBMC-t (azaz mai nevén KODI-t) egy fokkal jobban szerettem, a Plex Home Theater program nagyjából egy XBMC fork, de nekem kényelmetlenebb PC-n használni, mert jóval fapadosabb az egész. Cserébe XBMC-vel nem lett volna ilyen egyszerű a hálózati médialejátszós móka.
-
Magga
aktív tag
Igen, ezek kimondottan lejátszó szoftverek. A Plex Home Theather a hivatalos app, ami elérhető winre és macre. A Rasplex egy nem hivatalos szoftver Raspberry-re. De pl. Samsung okos tv-re is van letölthető lejátszó a hivatalos áruházban. Ezekkel tudod igazán kihasználni a plex szervert. DLNA-ra én jobban szerettem a Mezzmo-t...
-
Magga
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LOQ 15APH8 gamer laptop 15,6" 144Hz, AMD Ryzen 7
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest