Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Gurulunk, WAZE?!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magga
aktív tag
Az "új" pi egy 3+-os, és természetesen csak a megvétele után olvastam róla, hogy erre nincs Open pht... Ezért kezdetben kodi vagy most libreelec volt fent plex pluginnal, de sajnos annyira megszoktam az Open pht kinézetét, hogy nem állt rá a kezem. Szerencsére találtam egy lelkes felhasználó által módosított változatot, de már majdnem lecseréltem egy sima pi3-ra. Sajnos valóban nem frissítik, így alternatíva után kell majd nézni... Vagy nem frissítem a szervert.
Nálam az 1.15.2. 793 szerveren működik jól, az utána lévőknél jelentkezett a probléma.
[ Szerkesztve ]
-
Magga
aktív tag
válasz sugarforce #5898 üzenetére
Sajnos nálam is volt ilyen. Visszaálltam egy korábbi szerverre, azzal most jól megy...
Azóta nem frissítem a szervert. Én azt hittem, hogy szerver bug, de sokkal logikusabb, amit te mondasz.
Nálam ez azért szívás, mert 2 db Open pht-s pi a lejátszóm, nincs is más.[ Szerkesztve ]
-
Magga
aktív tag
válasz Kisnyikhaj #5836 üzenetére
Régóta várok én is egy ilyen ajánlatot!
-
Magga
aktív tag
Nem olvastam vissza, hogy pontosan mi nálad a felállás, de a plex pont ezt tudja...
Van egy szerver, onnan játszod le a tartalmat, tehát szinkronban lesznek a lejátszóid! Nekem a htpc, a raspberry és az androidos telefonom is van plex éppen ezért. Egy ideig én is próbálkoztam a trakt-tal aztán rájöttem, hogy semmi értelme!
Minden platformra van lejátszója a plexnek...[ Szerkesztve ]
-
Magga
aktív tag
válasz enginev3.0 #388 üzenetére
Nem, ingyenesen használható, az előfizetéssel plusz funkciók, szolgáltatások érhetőek el.
-
Magga
aktív tag
A rasplexben be van állítva, hogy váltson frekvenciát a film lejátszásakor? Ha 24p-s filmet 50hz mellet nézel, akkor lehetnek akadások!
-
Magga
aktív tag
Ez azért van mert ott a felső sorban a folyamatban lévő sorozatok következő epizódja jelenik meg, az alsóban pedig a legutóbb hozzáadott elem. Ezt nem lehet változtatni. Viszont a sorozatoknál a felső sor nagyon hasznos! Filmeknél csak az a film lesz a felső sorban amit elkezdtél nézni, de nem fejezted be.
[ Szerkesztve ]
-
Magga
aktív tag
Igen, ezek kimondottan lejátszó szoftverek. A Plex Home Theather a hivatalos app, ami elérhető winre és macre. A Rasplex egy nem hivatalos szoftver Raspberry-re. De pl. Samsung okos tv-re is van letölthető lejátszó a hivatalos áruházban. Ezekkel tudod igazán kihasználni a plex szervert. DLNA-ra én jobban szerettem a Mezzmo-t...
[ Szerkesztve ]
-
Magga
aktív tag
-
-
Magga
aktív tag
Köszönöm!
(#2) Ayden89
Ház: Silverstone LC16M fekete
Lap: valami MSI
CPU: i3 4330
ssd rendszernek + 2*3TB WD RED HDDÉs van egy Harmony One távom, amit nagyon szeretek!
Tudom kicsit erős HTPC-nek, de néha megy rajta photoshop meg néhány régebbi játék is.
(#5) KaiotEch
Kiragadtad a lényeget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest