- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patice
nagyúr
válasz
kareszkaresz #18346 üzenetére
DSM alatt elméletileg itt van az adatbázis könyvtára (natív instalnál):
/volume1/PlexMediaServer/AppData/Plex Media Server
Forrás
-
ugyes
senior tag
válasz
kareszkaresz #18319 üzenetére
Plex a lejátszó eszköz "tudásának" megfelelő hangot (és képet) továbbít. Ha nem tudja egy eszköz a DTS-t vagy EAC-ot (példák), akkor a Plex által megismert valamelyik eszközformátumra fogja alakítani (pl. AAC). Azt, hogy miként lehet befolyásolni a codec-ek közötti váltást, nem tudom.
Itt egy leírás, hogy a lejátszón lévő audió beállítások mit jelentenek.Alapvetően mindegy, hogy min fut a Plex, amíg nem kell átalakítania a szervernek. Ha ARM-es Synology-d van, akkor annak nem elég az ereje ehhez. Az audió átalakítást, emlékeim szerint, továbbra is erőből (azaz nem hardvergyorsításból) oldja meg a Plex.
-
ugyes
senior tag
válasz
kareszkaresz #18316 üzenetére
Elég sokszor ez a transcode oka valójában, igen tud.
-
ugyes
senior tag
válasz
kareszkaresz #18315 üzenetére
A jelen hivatalos álláspont szerint mindenki tud távolról filmet nézni, ha a szerveren van Plex Pass, függetlenül attól, hogy az végül transcode lesz-e vagy sem.
-
válasz
kareszkaresz #18307 üzenetére
Nekem SSD-n van a metadata. De szerintem ennek semmi köze a pörgetéshez, azt talán a RAM-ban tárolja.
-
kis.zsolt
aktív tag
válasz
kareszkaresz #18299 üzenetére
-
válasz
kareszkaresz #18299 üzenetére
Nemrég váltottam hdd-ről ssd-re, nem vettem észre jelentős különbséget.
-
kis.zsolt
aktív tag
válasz
kareszkaresz #17825 üzenetére
Kometa Wiki: [link]
-
Biga123
addikt
válasz
kareszkaresz #17825 üzenetére
Igen a plexhez kapcsolódó cucc, tudod moddolni a borítóképeket vele.
-
gyugyo79
addikt
válasz
kareszkaresz #17539 üzenetére
A relay (app.plex.tv) szolgáltatásukról itt olvashatsz többet:
https://support.plex.tv/articles/216766168-accessing-a-server-through-relay/
Itt meg az általánosabb összehasonlítás a fizetős és ingyenes szolgáltatások közt. De ha jól rémlik pld a fenti linken olvasható 1vs 2 Mbps maximum nincs leírva szóval nem 100% -os ...
https://support.plex.tv/articles/202526943-plex-free-vs-paid/1 körbe én a közvetlen elérést tesztelném le http -n. Ha jól láttam Syno NAS -od van és akkor van synology.me -s dinamikus domain címed. Első körbe mobil net utána cégtől ...
Ha az úgy megy akkor írj rám és leírom neked az általam használt scriptet amit én használok Synon és annyit csinál, hogy feladatidőzítőből futtatva leállítja a PLEX szervert legenerálja a Syno által dominhez kért let's encrypt -es tanúsítványból a PLEX-nek ami kell és utána vissza indítja a PLEX szervert
Meg, hogy mit állíts be a PLEX-be , hogy ezt használja. Értelemszerűen let's encrypt -es tanúsítványnak lenni kell a Synon beállítva és kérve a használt ddns címhez.
-
gyugyo79
addikt
válasz
kareszkaresz #17536 üzenetére
1 körbe tisztázni kéne. Te fixen az app.plex.tv -n át használod vagy úgy ahogy blakey javasolta és be van minden állítva és a
http://saját.domainneved.akarmi:porton/web
vagy voltál annyira hozzáértő, hogy generáltál tanúsítványt is és a
https://saját.domainneved.akarmi:porton/webA hazai streaming szolgáltatókkal ne hasonlítsd össze ha a app.plex.tv-t használod, mert azt még legutóbb egy USA amazon aws szolgálta ki amikor néztem ami tök másik szabály egy tűzfalon
-
boborján2
aktív tag
válasz
kareszkaresz #17536 üzenetére
Először is beszélned kellene a rendszergazdával, mivel látszólag a munkahelyedhez köthető a probléma.
Legalábbis a leírtak alapján. -
blakey
titán
válasz
kareszkaresz #17532 üzenetére
És ettol mukodni fog munkahelyi halozaton ahogy a tobbi streaming? -
A saját routereden kell beállítani, ahol a NAS van. Az fogja biztosítani, hogy WAN oldalról is elérd. A PMS-en zöld a WAN elérés, ha nem, akkor az része nem működik. -
ulmikukac
tag
válasz
kareszkaresz #17532 üzenetére
En azt gyanitom, hogy a ceges halozaton es gepen van tiltva valami port ami kell neki vagy maga a plex linkek.
-
blakey
titán
válasz
kareszkaresz #17530 üzenetére
Itt a leírás a pontos beállításhoz. A 32400-as port csak belső hálózatra érvényes, ha ugyanazt akarod "kiküldeni" (nem célszerű), akkor azt kell beállítani a router "port forward" beállításainál. Bármilyen szabad portra "kiküldheted", nem 443-ra hanem valamire, amit könnyen megjegyzel, pl.42300.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo PLEX, mint Kodi alternatívaA legtöbb házimozis leírás az XBMC/KODI célszoftverrel foglalkozik, én azonban a kezdetek...
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Next level Racing - Racing Wheel Stand 2.0 (NLR-S023)
- Logitech g920 váltóval
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest