Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-!
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kareszkaresz
tag
válasz gyugyo79 #17538 üzenetére
Eddig mindig app.plex.tv oldalon kerersztul hasznaltam.
Számít ezeknél hogy van e elofizetesem vagy sem?AWS kiszolgalon keresztul allitottam be a tuzfalamat itthon neki. Avval egyutt igy mukodik szepen kifelé annelkul nekem nem is ment. :/
Eloszor munkahelyen nem mukodott de ezert csodalkoztam rajta mert minden mas meg megy holott 443 ugyanugy mindenhol.
Nem tudjatok a plex vajon forwardolja a kiszolgalo portomat amikor megjelenitené a tartalmat vagy azt helyben náluk 443ra forwardolja es már azon kuldi ki az app.plex.tv oldalra? Elég fontos kulonbseg a kettő.A sajat domainen keresztul nem rossz ötlet kössz a tippet megérne egy probat kikerulve az app.plex.tv oldalt.
Tanusitvanyt plexhez nem generaltam kulso szervereken vannak de ez is egy remek ötlet
!!!
Addig is ha valakinek van még valami ötlete szivesen meghallgatom. Kiprobalom gyugyo által leirtakat addig is mindegyik nagyon jo ötlet köszönöm szépen őket.[ Szerkesztve ]
Forum hozzaszolasokat nem biztos, de a privat uzeneteket meg aznap elolvasom ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest