- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
szmorepapa
csendes tag
Sziasztok
valaki találkozott már azzal a problémával, hogy kitörlöm a könyvtárból a filmet vagy sorozatot,
de az a plex felületen nem törlődik ( mint eddig ) pusztán csak a Lejátszás gomb helyett egy Nem elérhető
gomb lesz és a Plex felületen kell törölni.Van erre valami beállítás? vagy frissitési hiba lehet?
-
captainnemo
aktív tag
válasz
Shanagyur #11098 üzenetére
Ezt a jelenséget én is említettem. Az LG tv webOS e nem tud DTS-t, ebben az esetben, transzkódolja a hangot. Ez amúgy annyira nem érdekes, mert a NAS röhögve megbirkozik ezzel. Ha viszont feliratot is bekapcsolok, akkor a videót is transzkódolja, teljesen feleslegesen. Ez szerintem a plex kliens bugja.
Számomra ennek nincs jelentősége, mert külső lejátszót használok off-line tartalomra.
-
Shanagyur
újonc
godjopet, én a régi asztali gépemet alakítottam át plex szerverré
egy intel i3-2120 van benne, és igen, próbáltam 100%-on pörgeti a procit ha a videó átkódolást engedélyezem, csak az audió átkódolást gond nélkül viszi 10-15%-ondaeyvd44,
1) ha nem szükséges az audiót átalakítania akkor srt esetén gond nélkül ráteszi a filmekre, sorozatokra a választott feliratot
ha az audiót át kell alakítania mert nem támogatja a készülék (pl. dts, flac) és szeretnék mellé feliratot rakni, akkor már videót is akar valamiért transzkódolni, az pedig tiltva van
sajnos próbáltam engedélyezni de még ebben az esetben is 100%-on terheli a processzort, ezért kapcsoltam ki (képeket csatoltam lentebb)2) ezt is próbáltam, sajnos eredménytelenül
3) ha minden kötél szakad akkor igen, valószínűleg ebbe az irányba fogok elmenni -
daeyvd44
tag
válasz
Shanagyur #11092 üzenetére
A video transcode kikapcsolása vezet ehhez a fajta jelenséghez.
3 opció:
1. Próbáld meg kikapcsolni, és nézd meg úgy. A felirat beégetésére a hw transcode nélkül is bírnia kéne bármilyen gépről is van szó.
2. Az automatikus frlirat égetést kapcsold át "csak képformátumta. Ezzel lehet ki tudnád kerülni a WebOS rendszerét, de nem tudom, mivel nincs LG tv-m. :/
3. Valamilyen media box beszerzése (pl. MiBox S - talán ez a legújabb) és azon használd a Plexet. "Olcsó kínait" nem ajánlok erre a célra, mert az úgyis csak a fejfájást okozza (tapasztalat). Inkább költsd rá azt a plusz 10-15 ezret, de mindenképp márkás media boxot vegyél. -
godjopet
tag
válasz
Shanagyur #11095 üzenetére
"sajnos a "szerverem" nem annyira izmos, hogy a videó transzkódolását a processzor elbírja, videókártyám sincs jelenleg a gépben ami érdemben tudna videót transzkódolni"
Sosem gondoltam volna, hogy valaki nálam is szerényebb konfiggal nyomja. Nekem sincs videokarim, a CPU is csak egy 2014-es i3-4160 ami már akkor sem volt csúcs
Szóval azért legalább próbáltad? Biztos hogy gyenge hozzá a hardver? -
Shanagyur
újonc
Mr Dini, köszönöm a választ, közben leteszteltem külön és a .ass-t valóban mindenképp égetni fogja, csak .srt-nél jelentkezik az amit fentebb írtam. TV-t sajnos nem szeretnék cserélni egy ideig, mert nemrég vettem a mostanit, de akkor valószínleg nem én állítottam be rosszul valamit, hanem akkor a TV / lg plex app nem támogatja a dolgot. Bízom benne, hogy talán egyszer megoldják ezt is ahogy az androidos tv-ken. xplay-t kerestem, de nem találtam a store-ban, elképzelhető, hogy Mo-on nem támogatott app, átállítani a régiót pedig nem szeretném csak emiatt, de a média boxos megoldásnak lehet akkor utánanézek, köszönöm
godjopet, sajnos a "szerverem" nem annyira izmos, hogy a videó transzkódolását a processzor elbírja, videókártyám sincs jelenleg a gépben ami érdemben tudna videót transzkódolni, de ha vennék is, akkor is elő kéne hozzá fizetnem a plex pass-ra, mivel a videókártyával való transzkódolás csak azzal lehetséges
B tervnként amúgy valóban olyasmin gondolkodtam, hogy nem a TV-n használom a plexet, hanem PC-n és csak kijelzőként használnám a tv-t, mivel a problémás feliratokat a windows plex lejátszója tudja kezelni, de ehhez meg kell oldanom, hogy az 5.1-et használja az érintett pc is -
godjopet
tag
válasz
No laikusként biztos nem én fogom megfejteni a problémádat, csak azért írok mégis, mert korábban hasonló körülmények között használtam én is a Plexet, azaz Win10 PC-ről és webOS LG tévén kivetítve és gond nélkül futott minden. Tehát inkább csak kérdezem: miért akarod kikerülni a videó transzkódolást? Ha azt engedélyezed, akkor sem játssza le a problémás videókat?
-
válasz
Hali!
A webos kliens az ass feliratot mindenképp égeti. A sok formázást, amit lehetővé tesz, a kliens nem tudja renderelni. Lehez változott azóta, de úgy tudom, hogy egyedül az androidos plex nem égeti.
Az srtről meg egy plex dev korábban azt írta, hogy néhány LG típusnál muszáj égetni, nem megy másképp azokon. Lehet így minden LG appjuk alapból az égetést preferálja. Nekem is amíg volt LG webos tv, ugyanígy ment. Az xplay az, ami megoldás lehet de ahhoz feltétel, hogy a TV minden kodekét támogassa az adott médiának. De még akkor is döcögni fog.
Én meguntam az LG-n plexezést, vettem egy média boxot hozzá, azzal volt használva. Teljesen jó volt. Aztán lecseréltem egy sony braviara és nem bántam meg.
Persze lehet azóta változott a felállás, vagy én tudom rosszul a dolgokat.
-
Shanagyur
újonc
Sziasztok, 1-2 hónapja már használom a plexet, de belefutottam egy esetleges hibába vagy csak én configoltal be valamit rosszul és előre is köszönök mindenfajta segítséget. Amennyiben a problémám már kitárgyalásra került itt vagy egy másik topicban, elnézést kérek, egy linket dobjatok és átnyálazom azt.
plex passot nem használok
a plex media server egy win10-es gépen fut
videó transcode ki van kapcsolva
a probléma lg webOS-es plex alkalmazáson jelentkezikA probléma az, hogy ha olyan tartalmat akarok lejátszani, aminél szükséges az audió transcode és bármilyen feliratot akarok beállítani mellé (jelen helyzetben .ass vagy .srt) akkor nem játsza le a tartalmat, a videó transcode tiltása miatt.
Ha olyan tartalmat játszok le, aminél nincs szükség audió transcode-ra és állítok be mellé feliratot (.ass vagy .srt), gond nélkül lejátsza, video transcode nélkül.
Ha olyan tartalmat játszok le, aminél nincs felirat, de szükséges az audio transcode, gond nélkül lejátsza azt is, és látom, hogy az audio transcode-ot csinálja is.
De ha felirat + audio transcode is egyszerre jelentkezne, akkor már video transcode-ot is akarna csinálni.A kliensen a felirat égetése automatikusra van állítva, de ha jól tudom .ass és .srt kiterjesztéseknél amúgy se égetné a feliratot, ezért nem értem miért akarja video transcodolni, mikor csak az audio-t kellene neki, hisz ha nins szükség az audio transcode-ra akkor pedig az említett feliratokat gond nélkül, video transcode nélkül, megjeleníti és lejátsza a tartalmat.
Az esetleges tanácsokat és segítséget előre is köszönöm ismételten.
-
Alabástrom
senior tag
válasz
aujjobba #11090 üzenetére
Nem értek hozzá, de arra tippelnék, hogy a Synology operációs rendszere sok RAM-ot eszik...
Másik dolog, hogy vannak kliensek, amiken alapból szépen ment (laptop, Apple TV), gondolom ott alapból nagyobb a cache. RPi-vel röcögött.
Csak 1080p filmjeim vannak, 4K-val nem próbáltam.
-
aujjobba
addikt
válasz
Alabástrom #11089 üzenetére
Érdekes. Zyxel nas326 készülékem volt ezelőtt, abban is 512MB RAM plusz egy értékelhetetlenül gyenge egymagos ARM proci volt, a 1080p-t elbírta.
-
Alabástrom
senior tag
válasz
aujjobba #11084 üzenetére
"Ha nincs transzkodolas a Plex siman csak kikuldi halozaton a fajl tartalmat, semmi CPU-igenyes dolog nincs ebben, egy alap ARM-es cucc is megoldja."
Na hát én pont most futottam bele egy ellenpéldába: a Synology ds220j (ok, tudom, hogy egy nagyon nem ajánlott modell) eléggé biceg transcode nélkül is. Persze nem a proci a szűk keresztmetszet, az bőven 10% alatt ketyeg, de sikerült a Synology mérnökeinek beletenni 512MB RAM-ot, ami annyira kevés ehhez a rendszerhez, hogy gyakorlatilag állandóan swap-pel, és hát ez eléggé behúzza a keziféket. Elég nagy videó cache kell kliens oldalon, hogy szépen menjen a stream (rPi3b+ + Libreelec + Kodi + Plex mókolás nélkül akadozott)
Szóval el lehet rontani annyira egy rendszert, hogy még transcode nélkül se menjen normálisan.
-
godjopet
tag
válasz
Csokifalo #11086 üzenetére
Kérlek ne csúsztass és/vagy forgasd ki a szavaimat.
Egyrészt a combosabb nem egyenlő a legcombosabbal. Másrészt még azt is idézőjelbe tettem. Harmadrészt konkrét/meghivatkozott típusról/kategóriáról beszéltem (syno 218), amire kaptam válaszul a táblázatot. Negyedrészt igen, a táblázatban tényleg az van, hogy 1080p-ből is csak az alacsonyabb bitrátájúakat viszi.
És végül - ami a legfontosabb - én csak a kapott válaszokat próbálom értelmezni és kevéske tapasztalatomat referálni, semmiképpen nem állítok semmit, laikusként vagyok itt. -
Csokifalo
senior tag
válasz
godjopet #11083 üzenetére
Nem értettem félre azt írtad utána olvastál és a legcombosabb nas se képes még a FHD- re se. Erre írtam azt hogy de, sőt UHD- re is
Megnéztem a mellékelt táblázatot is, aszerint még a "combosabb" Synology se feltétlenül birkózna meg minden FHD tartalommal. Ez is nagyon gáz.
-
Biga123
addikt
válasz
Csokifalo #11082 üzenetére
lol
Ő a 100Ks nasokról beszélt amiről meg te, az meg bőven 350K 4200 passmark pöttyel
aujjobba jól mondja , amíg nincs transcode egy kávéfőzőn is elfut a plex vagy ott a hw es transcode. és akor kb 130K (nas + lifetime pass) és spórolt 220 at
Natolás megoldódott már? -
aujjobba
addikt
válasz
Csokifalo #11082 üzenetére
Ha nincs transzkodolas a Plex siman csak kikuldi halozaton a fajl tartalmat, semmi CPU-igenyes dolog nincs ebben, egy alap ARM-es cucc is megoldja.
Az a franya transzkod a necces csak, de azt linux alatt HW tamogatassal egy abszolut low-end integralt IGP-s intel CPU boven megoldja. -
Csokifalo
senior tag
válasz
godjopet #11074 üzenetére
Amugy kiprobaltam a 1621+ és simán megbirkózik az UHD tartalommal is nem tudom miért mondod hogy nem. Az igaz hogy 80% Ön járt a proci de simán vitte. Natív UHD tartalommal meg kb 5% procit használt el...ha azt veszem hogy itthoni hálózatba alapba 4K minden akkor kipróbalva 3 db 4K tv.n és laptop, plusz mobilra tehát 5 klienssel egyidőben se volt natívba a proci 30% felett ( igaz a mobil és a laptop nem 4K ) a 4Gb ram amióta nálam van még nem ment 50% fölé direkt állítottam rá egy warning-ot de eddig még nem sírt
-
daeyvd44
tag
válasz
godjopet #11077 üzenetére
Ez valóban így van.
De sajnos ha a 100 ezres laptop példánál maradunk akkor azzal a laptoppal például kétlem, hogy egy Doom Ethernal-t, Cyberpunk-ot vagy bármilyen 1-2 éves AAA+-os játékot 4k60fps-el tudnál futtatni ellenben egy 500e Ft-os laptoppal
Szóval itt is az elsődleges felhasználás a szempont és a NAS valóban sok dologra jó, de első sorban az átlag ember nem plex szerverként fogja használni.
Egyébként annó én is gondolkodtam NAS-on de mivel nekem az alap felhasználás a Plex így első körben egy i5 8. generációs nuc-ot vettem. Majd mikor azt kinőttem tárhely ügyileg és egyéb szempontok miatt, akkor építettem egy kis szervergépet. Többe került mint egy átlag NAS jóval. De megvan az a szabadságom, hogy bármikor tudok benne bármit cserélni kezdve a cpu-tól, át a RAM-ok keresztül egészen a GPU-ig és egy sokkal erősebb gépem van, mint egy jelenleg is kapható NAS.
-
daeyvd44
tag
válasz
Arolotifar #11078 üzenetére
Agentet állítsd át "Plex TV Series"-re illetve próbálj meg angol nyelvű sorozatinfót keresni első sorban, bár szerintem ezzel az agenttel fog menni a magyar is
-
Arolotifar
őstag
Sziasztok
Lenne egy problémám, amire esetleg tudjátok a megoldást
Adott egy Plex szerver, ami egy Syno DS220+-on fut. Két Samsung TV-n van telepítve a kliens. Minden tökéletesen működik, egy dolgot kivéve. A sorozatrészek tartalmát nem tölti le, nekem kell utólag pótolni... Agents alatt a TVDB van beállítva első helyre. PlexPass van. Ötlet?
-
godjopet
tag
válasz
Biga123 #11075 üzenetére
Így nézve valóban nem gáz, én egy kicsit "butábban" közelítettem meg a dolgot. Úgy értettem, hogy egy 100+ ezres NAS-tól egyszeri emberként már elvárnám, hogy megbirkózzon egy - nem is fullos (nagy bitráta, nagy felbontás stb.) - videó átkódolásával. Hiszen ennyiért már laptopot kap az ember amiben GPU van, meg kijelző, HDD, aksi stb.
Értem hogy a hangsúly főleg az alcsony energiafelvételen van, de az átkódolás idejére fogyaszthatna akár többet is amellett hogy 0-24-ben meg ellátja rendeltetésszerű feladatát is -
Alabástrom
senior tag
válasz
Alabástrom #10913 üzenetére
Nah, azt hiszem, a végére értem a dolognak...
Nem a Pi miatt volt a röcögés, hanem a NAS lassú (leginkább ha valami mást is csinál a háttérben). Erre a megoldás az lett, hogy növeltem a Kodiban a buffer méretét e szerint a link szerint (a 4. példát írtam be egy az egyben). Így azok a filmek, amik néha megröccentek, most már tökéletesek, illetve mintha szinte minden film szebben, gördülékenyebben menne. Egy film volt, ami folyamatosan és erősen akadozott, az az így a megnövelt bufferrel picit jobb lett, de még nem jó. De ez már belefér.Lényeg a lényeg: a Pi3B+ tökéletesen jó, a NAS kissé gyenge (Synology 220j), viszont a bufferméret növelés csodákra képes.
-
Biga123
addikt
válasz
godjopet #11074 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem gáz.
A nas -nak nem az az alap felhasználása h videót kódoljon át hanem kis fogyasztás mellett hálózaton tároljon és kiszolgáljon. Az a plex részéről egy becsülendő feature h lehetővé teszi (akár hardweare esen is) az átkódolást. De ez természetesen erőforrás igényes. És hw transcode-ra elég sok nas képes. Lásd a mellékelt táblázatot. Jellemzően passmark pontokban adja meg a software (ingyenes) transcode igényt a plex. A nasok sajna nem hoznak eleget az sw transcode hoz. Ezt el kell fogadni . Nekem spec megérte a pass. És engem is a plex felülete fogott meg.
Lehet te jobban járnál htpc vel ( épített nas) ami bîrja az sw transcodeot, vagy marad a dlna pl serviio. -
godjopet
tag
válasz
daeyvd44 #11073 üzenetére
Igen, megértettem. És hát elég gáz :)
Korábban PC- ről futtattam a Plex szervert, tök jól működött minden (plex pass nélkül). Persze max 1080p-ig, UHD tartalmat nem is tervezek a közeljövőben.
Megnéztem a mellékelt táblázatot is, aszerint még a "combosabb" Synology se feltétlenül birkózna meg minden FHD tartalommal. Ez is nagyon gáz.
De azért köszönök minden segítséget.A Plexnek sem használnám ám amúgy minden képességét, ami kifejezetten tetszik az a grafikus (albumborítós) megjelenítés és hogy eltárolja hogy mit és meddig láttam. DLNA szerverekből esetleg nem létezik valami hasonló NAS-ra, ami picit többet tud a mappaszerkezet megjelenítésénél?
-
daeyvd44
tag
válasz
godjopet #11070 üzenetére
A baj az amit Biga123 is írt. Sajnos a transcode-hoz, hogy menjen normálisan kell a HW gyorsítás ami meg Plex Pass. Esetleg kipróbálhatod, (valaki azt írta, hogy van free trial de ezt nem tudom) hogy azzal milyen. A jelenlegi NAS-od valszeg HW mellett se lenne rá képes. A Synology viszont elviekban igen, de szinte HW mellett.
Esetleg tényleg lehet érdemes lenne valamilyen Android TV-t beszerezni (MiBox 4 pl) és azt használni ilyen esetekre. Más kérdés, hogy megéri-e ha már mind a 2 TV okos tv és alapvetően nem lenne szükség ilyenekre. -
Biga123
addikt
válasz
godjopet #11070 üzenetére
Onnantólkezdve h a nas elbír a transcode al onnantól nem lehet gond, viszont sok esetben csak HW gyorsítás mellett tudja meglépni, ahhoz meg kell a pass(fizetős).
érdemes előtte ezt átböngészni -
godjopet
tag
válasz
Biga123 #11069 üzenetére
Igen, elírtam korábban, természetesen Zyxel a NAS, csak már nem tudtam javítani. Talán azért vétettem el, mert szemezek Synology 218 vagy hasonló NAS-okkal, ami négymagos procival szerelt. De kizárólag a plex miatt nem lépem meg, még alszom rá párat. Egyébként egy hasonló NAS-sal már elvileg nem lehetne gond a Sony-n se, ugye? Illetve az LG-n is minden futna? (épp a napokban cserélek majd routert is, még az újjal is teszek majd próbát, nem mintha az tűnne a hiba forrásának..)
-
Biga123
addikt
válasz
godjopet #11068 üzenetére
Valószinüleg a Sony(androidos kliens) mindent transcodeoltat.
Az LG-n meg azok a filmek indulnak el amihez nincs felirat társítva , vagy nincs bekapcsolva (akkor nem transcodeoltat) mert a szervered nem "elég erős" a transcode hoz.
Amit daeyvd44 ír a HW gyorsítás lehet megoldás , de az meg fizetős (pass kell hozzá)Amúgy a Zyxel nas326 egy elég gyenge arm procival rendelkezik , szal érthető h nem bír a transcode val, és az se biztos h a hw gyorsítás támogatott plex oldalról.
Megoldás esetedban egy normális lejátszó lehet .
-
godjopet
tag
válasz
daeyvd44 #11067 üzenetére
Köszi, megcsináltam mindent amit írtál.
Van két TV is, az egyik egy androidos Sony , a másik egy WebOS-es LG. Mindkettő wifin kapcsolódik (a Sony közel van a routerhez ezért próbáltam kábellel is).
Kipróbáltam többféle formátumú videó átjátszását is, 720p/1080p/AC3.2.1/DD5.1 stb. - mondjuk kizárólag csak .mkv-kat.
Az LG-n elindult a filmek többsége, amelyik nem ott egyértelmű magyar hibaüzenetet kaptam "A szerver nem elég erős a videók konvertálására".
A Sony-n - kábellel is és wifivel is - továbbra is ugyanaz a hibaüzenet "Unable to play media" minden videó esetében... (DLNA-n keresztül továbbra is megeszik mindent). Itt ugye hiába nézem a vezérlőpulton is az állapotot, hiszen el sem indul a lejátszás, ergo semmit nem jelez. -
daeyvd44
tag
válasz
godjopet #11048 üzenetére
A hibaüzi változás a kikapcsolt video transcode miatt változott meg.
Próbáld meg még esetleg a feliratokat is átrakni "Only image format"-ra, hogy csak azokat égesse be.
Ha továbbra sem működő képes, akkor nézd meg, higy lejátszás előtt a Dashboardon, hogy hogyan akarja lejátszani. Ha Direct play akkor valszeg a hálózat nem elég erős hozzá. Ha Direct Stream akkor a hangsávot transcode-olja, mert a TV nem képes a hangsáv lejátszására. Ha pedig egyik sem, akkor sajnos a TV-d azt a formátumú codecet amibe a videó van kódolva nem tudja lejátszani.
Esetleg ha van Plex Pass-od akkor kapcsold be a hardveres gyorsítást. -
Gawamatsu
senior tag
A múltkori, Plex nem tudja lejátszani a filmet mert a szerver qrva gyenge hozzá hibaüzenet megoldása a NAS-on a szerver app le- majd felkapcsolása (nem uninstall) volt.
Nem tudom miért befolyásolta ez a lejátszást, miközben tökre semmi nem változott, csak felületet frissítettek web kliensen és android TV appban, app frissítés nélkül. Mind1, most megy. Windows kliens sem játszott le semmit és ott app frissítés és felület frissítés sem volt. Nem tudom mire vélni ezeket az összefüggéseket és hogy miért nincs rá knowledge base cikkely. -
Csokifalo
senior tag
válasz
konigjanos #11063 üzenetére
Tegnap kértem a Digi.t hogy vegyenek ki a NAT alól mert nem érem el távolról a plex szervert. Állítólag még is történt mégis ha megnézem a routeren az IP címem még mindig 100-al kezdődik viszont ha megnezem a neten egy ip check oldalon ott meg 77-el kezdődik, és az xboxom is azt jelzi hogy dupla NAT van. Mit rontottam el? Felhívtam újra a Digit azt mondták azt látja hogy nincs már NAT. A router újra volt inditva
-
konigjanos
senior tag
A digi miatt nálam is újra kellett indítani mindent. Az az érdekes, hogy van, aki tudta nézni, van, aki nem...
-
válasz
mgTerminator #11060 üzenetére
Meg a digi is térdre van rogyva most, az is okozhatja a hibát.
-
Imi1981
veterán
válasz
mgTerminator #11060 üzenetére
Nálam egész nap jó volt! Többen is néznek anyagot az én szerveremről és senki nem panaszkodott meg én is szoktam ellenőrizni.
-
Csokifalo
senior tag
-
Biga123
addikt
válasz
enginev3.0 #11053 üzenetére
Amúgy a plex check nem látja h natolt a hálózat? mért írja h elérhető kívülről amikor nem
-
Csokifalo
senior tag
válasz
enginev3.0 #11053 üzenetére
canyouseeme hibát jelez sajnos a 80-as és a 32400.as porton is
mit kell tennem?
VPN-t probáltam már kinomban de az se sikerült
köszi -
Csokifalo
senior tag
megvolt, semmi változás sajnos
Új hozzászólás Aktív témák
lo PLEX, mint Kodi alternatívaA legtöbb házimozis leírás az XBMC/KODI célszoftverrel foglalkozik, én azonban a kezdetek...
- Notebook hibák
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Windows 11
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Home server / házi szerver építése
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen monitort vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest