Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• band1103

őstag

Szóval ez a kis szösszenet csak a windows-t használóknak lesz hasznukra?

Olvastam hogy Linux alatt vannak gondok na meg vannak más népszerű op.rendszerek. Tehát hiába elérhető meg ingyenes meg stb. ha nem (drága) winszarod van akkor szophatsz egy kicsit mert ezt a botprogit használók előnyre tesznek szert veled szemben aki nem winszart használ.
    Ha meg meg kell venni egy win-t csak eme progi kedvéért akkor már nem is ingyenes ez a progi.

Vigyázat Szvsz köv. Ahogy hackeeeee is írja a "Véleményem szubjektív...."
    Mellesleg amióta PH user vagyok ezen íráson kívül nem nagyon láttam olyan címlapos írást amiben egyfolytában reklámozták volna a házigazdák hogy lehet ilyeneket használni és hogy miket lehet és honnan lehet letölteni őket, bár meg van engedve...
    Meg is lepődtem amint ezeket a hsz-eket olvastam hogy már régóta és sokan használnak botprogikat amiket a házigazdák még engednek is. Ha ez a cikk nem lett volna akkor most erről is lemaradok, de ez nem sírás a részemről mert csak én tehetek róla hogy napi8óra, heti 6nap munka és családi teendők mellet nem vagyok olyan PH! függő hogy a PH! összes fórumát ismerjem csak azért hogy le ne maradjak valamiről. Úgyhogy bocsánatot kérek minden PH!-t valóban lakó usertől hogy normális életet élek a való világban.

Új hozzászólás Aktív témák