- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
MOD: ja látom már ki lett tárgyalva, bocs.
-
dragonfx
veterán
még nem próbáltam, de gracca nagyon ötletes elgondolás.
-
PH!.hu
csendes tag
Grat a programhoz!
-
Epp' most a hetvegen hallgattam vegig mindenfele siramokat a miskolci egyetem allapotarol az ott dolgozo oktatoktol (a problemak java resze egyaltalan nem tunt egyetem-specifikusnak), azok alapjan ez siman a jobbik szakdolgozatok kozott lesz. (Sot, mondok meg durvabbat: tiz evvel ezelott is ott lett volna.)
-
vorik
tag
RESPEKT
-
Endreas
tag
Ügyes vagy, sikerülni fog a látottak alapján a "vizsga"
Nekem azonban van egy lényeges gondom vele :Win7-en bejelentkezés közben kihal..
MHogy tudnék rajta segíteni?E
-
PH-User
addikt
Annyi sokan vagytok, akik bizonytalanok. Miért ne lehetne jó a program és miért hajtana arra, hogy ellopja a jelszavunkat
-
harry
veterán
Ezt ugye nem nekem címezted?
Előtte pár hsz-sal pont azt mondtam én is, amit te -> [link]. Én csak a "mindenki számára elérhető, mert ingyenes" kijelentéssel nem értek egyet, mert attól, hogy a progi ingyenes, még nem feltétlenül tudja minden hardveraprón hirdető használni. -
Hát ez fantasztikus,le vagyok nyűgözve.Ezer köszönet ezért a remek programért,azt hiszem a forumtarsaim és én is nagyon nagy hálával tartozunk neked
-
Fagyi
aktív tag
Köszi a progit. Olyan nincs ami a hozzászólásainkat is megjegyzi?
Mert az 5, az igen kevés. -
janos666
nagyúr
válasz
hackeeeee #85 üzenetére
Ha abból indulok ki, hogy én már 3 éve tanulok építőmérnöknek bme-n, de gőzöm nincs még, hogy gyakorlatilag hogy épül egy irodaház, vagy egy autopálya (pedig van nyoma, hogy járok órákra, tanultam egy csomó gyakorlati és elméleti matematikát és fizikát, de még sok mást is).
Bár először nekem is szemet szórt, hogy ez így egymagában diplomamunkának? Aztán elgondolkoztam, vajon én miből írok majd diplomát, de fingom nincs, még saccra sem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
19balazs86 #84 üzenetére
Neki ezt 1 év alatt megtanították...
-
mazeltov
csendes tag
Kétségtelenül kiváló, hasznos program, ugyanakkor figyelembe véve, hogy a hozzá szükséges tudást kb. az első évvel bezárólag megszerzik az informatikus hallgatók, valóban furcsa, hogy egy 5 éves képzést zárjanak vele.
Amúgy grat hozzá. -
törölt tag
nekem csak 5 hirdetésem van, de ezzel a programmal legalább fél órát spórolok naponta.
szóval örök hála a "gyártójának" -
WhiteWalker
nagyúr
egy HATALMAS GRATULA
-
-
harry
veterán
válasz
Peter Kiss #64 üzenetére
Ezt sem igazán értem, miért pont a fizetősséghez kell kötni, hogy bárki használhatja-e. Pl. ha linux alatt nem megy (nem tudom, wine-nal mi a helyzet, na de akkor is emuláció, amit nem akarok), akkor a linuxosok máris ki vannak zárva, vagy os-x, ilyen szempontból máris nem jó bárkinek, míg ha pl. kerülne 100ft-ba, de platformfüggetlen lenne, az szerintem inkább lenne bárki számára elérhető, a fizetés ellenére. Példa összeg volt, nem az a lényeg, csak azt mondom, hogy szerintem nem csak ez a döntő, vagy én honnan szerezzek hozzá vindózt, az nem fizetős? No mindegy, ez már off.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
19balazs86 #75 üzenetére
Max próbáljátok ki.
Hátha megy.
-
19balazs86
tag
válasz
Dr. Romano #74 üzenetére
-
19balazs86
tag
Tudok küldeni exe filét is. Ez csak azért ilyen h biztos legyen fent .net fw 3.5, mert az kell minimum és az install ellenőrzi is.
-
Dr. Romano
veterán
Szerintem ez egy nagyon hasznos program, gratula a készítőjének!
"nagyon szomorú lennék, ha egy ilyen célú és bonyolultságú a programot elfogadnák Mo.on diplomamunkának."
Mármint milyen célú? Már az is gond, ha az ember a többiek életét akarja picit könnyebbé tenni? Nyílván ebből is lehetne "fegyver", de pl. egy mezei kés sem különb.
-
-
ngabor2
nagyúr
egyetlen problémám, hogy linux alatt nem megy. no mindegy, egyelőre úgyis csak 1 aktív hirdetésem van.
-
malwy
senior tag
AMúgy egy házigazda engedélyezte a cikknek a kikerülését, továbbá a topik ténykedését. Az már jelent valamit
-
hackeeeee
Jómunkásember
2. Nem te vagy a ph tulaja, szal nem a te dolgod, hogy mit fogadnak el, és mit nem, a másikmeg, hogy már írtam párszor, hogy a program saját topic-jába le lett írva, hogy mi egy HÁZIGAZDA véleménye.
3. az, hogy milyen szakon milyen programot fogadnak el diploma munkának, neked abba meg nem sok beleszólási jogod van, szerintem. Sőt, sztem éppenséggel sokkal jobban elfogadják itt is, hogyha olyan programot készítesz, amit akár több ember is használ, megelégedéssel. Ez tanártól, előadótól függ, szerintem.Erről ennyit.
-
thomikaf1
tag
Télleg hasznos, Köszönjük!
-
PH-User
addikt
Én is köszönöm, már egy ideje használom!
-
kelzsoca
félisten
A privát üzenetekről ha akarod beállítod és mindig küldd mailt a rendszer, nekem egy külső program ellenőrzi percenként a postafiókomat, így szinte azonnal válaszképes vagyok, ha a gépnél ülök!
Ha valamelyik topicomba beírnak arról is kapok értesítőt, mivel a saját oldalamat csak egyszer kell elmenteni a kedvencek közé, majd beállítani hogy minden új hozzászólásról érkezzen értesítő, ezután törölhető is a kedvencek listáról a saját topicom!
Ha valaki ezután hozzászól a topichoz jön a mail megint
Ez tökéletesen működik nálam, már az új rendszer bevezetése óta!
-
AMD ehog
aktív tag
Király!
-
Konflikt
addikt
volt mar ph upper a ph-n, az otlet nem uj.
kb. 2 eve keszitett egyet Lortech, de kb 1,5 eve abbahagyta, es mar nem is mukodik. -
19balazs86
tag
Én is hallottam már olyan dolgokat amik eléggé megleptek. De most nem részletezem...
Ez kifejezetten azért fog tetszeni a tanáromnak, mert új technológiával készült és sok embert vonz... Azt mondta ha ilyet csinálok akkor írjak neki, de már 3 hete szabin van, és köv7en is azon lesz még... ááá -
Ste
addikt
Nagyon ötletes, gratula hozzá!
Legköz kipróbálom mit tud
-
P00By
nagyúr
Jó! Köszi
-
Hát, ha én bármelyik diplomavédésemen (közös védés volt mindegyiken, tehát végig kellett nézni sok másik embert) ilyen progit láttam volna, összetettem volna a két kezem.
OK, ez mérnökinfó meg számtechtanár szakok voltak, de olyan tök dolgokat csináltak egyesek (programot senki nem írt igazából) hogy nem tudtam, röhögjek, vagy mi. -
19balazs86
tag
Igaz. IntelliSense nélkül lassan már a nevem sem tudom leírni...
-
snpetit
aktív tag
Bazz!! Ez nagyon ász!
-
Vasinger!
nagyúr
Mondtam én, hogy kell címlapos írás is. Biztos meg fog nőni a letöltések száma.
-
John_Doe
senior tag
A szegedi Tudomány Egyetemen...
Az inkább Szegedi Tudományegyetem, de egyébként tetszik a program. -
borg315
aktív tag
1. virágozzék száz virág, ha valaki ilyen programot akar csinálni, csinálja.
2. nem tudom, h a ph! oldal engedi-e/szereti-e ha külső tool-ok vezérlik. a tippem: nem.
3. nagyon szomorú lennék, ha egy ilyen célú és bonyolultságú a programot elfogadnák Mo.on diplomamunkának. -
BloodyEddie
őstag
A PH Upper megváltoztatta az életem, mostantól egy kattintással bármit megtehetek a hirdetéseimmel
Köszönöm Keresztúri Balázs
-
Olvastam már erről! Ez nagyon jó, de mi van a jelszavammal ami PH-hoz kell? Csak akkor lehet upolni, ha be vagyok lépve. Jelszavammal mi lesz? Ki tudja ki nem?
Marad a manuális UP egyenlőre. -
harry
veterán
Szóval hátránnyal indulnak azok a hirdetők, akik mankó nélkül indulnak neki.
Jaj ne fárasszuk már egymást, majd akkor nekem a kis kezemmel kell az UP-ra kattintani, jaj de rossz
Nincs negatív oldal. Senkinek sem lett rosszabb, csak van, akinek jobb lett. Annak lehet kényelmetlen, aki linuxos, és sok aprója van, és kézzel kell uppolni - mint eddig. Na és? Akkor inkább legyen rossz másnak is, ha nekem nem lehet, vagy mi?A napi up limitet ez sem lépheti át, és a házigazdák is tudnak róla, innen kezdve nem ütközhet szabályokba.
-
fiATHaLON
őstag
Le a kalappal előtted és sok sikert az életben!
Nem hogy hasznos a program, de még kinézete is van... -
válasz
19balazs86 #40 üzenetére
Na majd kipróbálom jól hogy lefordítok valami 3.5-öst és lefut-e?
De szerintem le fog, csak az a baj, hogy ezt a setupot nem a Linux akarja futtatni, hanem a wine. Wine-al meg nekem nem mennek a .net dolgok, viszont a Linuxon csont nélkül. -
Nekem nem ment fel Ubuntura (mondjuk a wine akarja futtatni, nem tudom miért).
(Maga a Linuxom gond nélkül viszi a -net cuccokat, csak a franc tudja, valószínű 2.0 -val fordítottam, amikor azt próbáltam ki, hogy Windowson fordítva hogy mennek a progik...)Kár, mert hasznos lenne nekem is!
-
vally
csendes tag
OS X re nem lesz?
-
viszta99
tag
Használom,s nagyon jó,úgy működik,ahogyan azt elvártam,mindenkinek ajánlom !
-
Konflikt
addikt
Épp ez az indok...
Aki használja, az előnyben van ahhoz, aki nem használja.ez eleg gyenge es bena indok. aki nem nez kurol a ph-n, az magara vessen. kul is csak ez azoknak elony, akiknek mondjuk szamos aprojuk van, nem 2-5 db.
inkabb orulni kene a fejlesztesnek, h vki a szabadidejet aldozza arra, h a ph user-ek bizonyos muveleteket gyorsabban tudjanak a progi segitsegevel vegezni. ez en inkabb fejlodesnek neveznem, nem aggalyosnak..
-
Jó kis progi, gart!
-
RootRulez
félisten
Nem értem az aggályokat, miért előny ez mással szemben? Aki annyira benne van, félpercenként frissíti a priviket... Meg ugye be lehet állítani, hogy e-mailt kapj privi esetén, vagy amikor hozzászólás érkezik egy hirdetésedhez. Ilyen alapon ne használja senki ezeket a funkciókat és hozzá pop3 progikat, mert igazságtalan előnyre tesz szert... Nekem egy hónapja fut, nagy megelégedésemre, nem maradok le privikről, így pörögnek az üzletek, nem kell frissítgetni az oldalt, hogy van-e valami.
Maximális tisztelet 19balazs86 fórumtársnak, hogy időt és fáradtságot nem sajnálva megírta nekünk ezt a programot! Sőt az esetleges kívánságainkra is odafigyelt és azt szem előtt tartva folytatta a későbbi fejlesztéseket.
De azért Athlon64+ kollégának is köszönjük az odab@szós oldalt és a pingvint
-
janos666
nagyúr
program segitsegevel bizonyos muveleteket gyorsabban vegezhetsz el.
Épp ez az indok...
Aki használja, az előnyben van ahhoz, aki nem használja.De mindegy, nem akartam én ebből nagy vitát, ha akarnám se tiltathatnám be, mert nem is lehetne tűzzel-vassal sem (nehéz lenne szűrni). De ha tehetném, akkor se akarnám, csak felvetettem az agállyaimat, hogy azért ne legyen ilyen mosolygós a topic, mikor nem feltétlenül olyan örömteli hír ez.
Mármint az a része, hogy mit csinál a program, maga a programozó csak alismerést érdemel, ahogy korábban már leírtam...
-
malwy
senior tag
Remek program, ki is próbáltam. Bár így utólag, nem ütközik aggályokba, hogy nem hozza be az oldalon megjelenő hirdetéseket? Azok a drága szponzorok... Az előny, meg, hogy aki ilyen progival rendelkezik az szvsz 20 hirdetés fölött jön meg minimum. Gyakorlatilag bárki elvégezheti ezt manuálisan, és úgy is csak napi 2 up megengedett.
-
Konflikt
addikt
válasz
hackeeeee #22 üzenetére
a regi ph upper (a dotnetesre gondolok) a domain nev valtozas (amiota hardverapro lett az aprohirdetesek szekcio) ota nemmegy. azota en nemtalaltam ilyen progit. szval ha szted van mukodo, akkor be is linkelheted.
mod:
az uj uppolo programert pedig grat a keszitonek! mar regota vartam h vki ujra keszitsen egyet. a regit is szinte a kezdetektol hasznaltam. este le is csekkolom -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
19balazs86 #23 üzenetére
Meg az oldal maga is 2 up-olást enged/nap... Kommenteket írogatni meg nem sok értelme lenne.. Mert ugye nem feltétlen mindenkinek úgy van beállítva az oldal, hogy a legfrissebb kommentel rendelkező hirdetéseket tegye előre.
-
válasz
19balazs86 #23 üzenetére
Eleve a csoportos upolas mint lehetoseg se szabalyos, mert a forumban nincs erre lehetoseg.
Figy, en ilyet sose hasznaltam es nem is fogok, de nem vitazok.
-
19balazs86
tag
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
19balazs86
tag
Igazából szerintem inkább csak neked mint használónak olyan előny, h nem kell szenvednek a sok hirdetés UPolásával és 1ébb dolgokkal. Másnak annyira nem teszel keresztbe hisz most mennyien tolnap már percenként UP-ot. Valaki úgy is mindig megelőz. Ez a progi akkor lenne 'szemétség' mással szemben, ha nem lenne UP limit...
-
janos666
nagyúr
válasz
hackeeeee #19 üzenetére
Valami előnyt csak nyújt a program, különben nem használná senki.
Már az is előny, ha egyszerűbben és kényelmesebben csinálja meg ugyanazt, ami nekem tovább tart, fárasztóbb, így ritkábban teszem meg.És, mint írtam, ez már csak egy leheletre van a teljes automatikától, hogy bekerüljön egy intervallum, hány óránként csekkoljon és uppoljon magától, kattintás nélkül.
-
-
janos666
nagyúr
Az ingyent úgy értettem, hogy a készítő nem kér érte pénzt, így akárki elérheti (kisebb a megkülönböztetés, kinek van és kinek nincs botja, mert bárkinek lehet ingyen, ha nem tetszik, hogy a többiknek van...)
Persze marad probléma:
Én például nem szeretném használni! De kénytelen leszek, különben hátránnyal indulok a botosok ellen... -
hackeeeee
Jómunkásember
-
janos666
nagyúr
Jó kéréds, nekem hasonlóak az aggájaim.
Az szép, és jó dolog, hogy te önszorgalomból olyasmit csináltál, ami egyeseknek hasznos, és ingyen odaadtad nekik.Viszont, az már csak fél lépésre van egy autobot szerűségtől. Ha úgy vesszük, akkor ez a program előnyhöz juttatja használóit a többiekkel szemben (azokkal, akik rendeltetésszerűen használják a hardwareaprót, nem segéddel).
Mindaddig nem rizikós kérdés, míg ingyen beszerezhető, mert bárki elérheti, és akkor megint kiegyenlíti a hirdetők esélyeit, de mivel nem szabványos, a PH által ajánlott és közzétett program, így nem is jut el mindenkihez.
Szóval hátránnyal indulnak azok a hirdetők, akik mankó nélkül indulnak neki. -
Atis707
tag
Szép, jól átlátható program.
De a házigazdák jóváhagyják az ilyet? -
hackeeeee
Jómunkásember
Na igen, a képeket kicsinyíteni kéne, mert kicsit kilógnak.
-
19balazs86
tag
Én is köszönöm az eddigi hozzászólásokat
Használjátok nyugodtan egészséggel -
<NewL>
addikt
maximális riszpekt
kellett már -
Ezen program hasznalata nem serti a hazirendet?
-
aram01
nagyúr
Tetszik kipróbálom,köszi
-
Winner_hun
félisten
Az írásban a képeket lekicsinyíthetted volna és kattintásra bejöhetne a teljes méretű kép, jobban nézne ki az írás
-
Ugyan én nem túl sokat hirdettem eleddig, de minden tiszteletem a tied, hatalmas ötlet volt. Nagyon jó a megvalósítás, remélem diplomamunkának is kitűnő lesz.
-
CSorBA
őstag
Áhh ki is próbáltam
Nagyon klafa.
-
viszta99
tag
Végre,ez nagyon tetszik!!!!!
-
aero.
veterán
MUST HAVE
Köszönjük, nagyon hasznos
-
Biomokus
tag
Mekkora jóság! Nagyon hasznos programnak tűnik. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Razer Viper Mini
- EK-Quantum Velocity RGB - Full Nickel - LGA1700-hoz is!
- Újszerű Creality K1 MAX + CFS garanciális, nyomtatótér: 300 x 300 x 300 mm 160 óra üzemidő
- Extrém teljesítményű gamer PC (AMD Ryzen 7 5700X, Radeon RX 7900 XTX) LEGJOBB ÁR/ÉRTÉK ARÁNY!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-10400, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (37)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest