Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Aktív témák
-
-
tiv83us
veterán
Vegig szaladtam a hsz-ek nagyreszen, sokan elegge elvannak tevedve es ossze-vissza "faszbukkolnak".
A FaceBook egy jo dolog. Nem, nem tarskereso, meg kozossegi portalnak, hanem mint portalnak.
Miert? Honnan ertesulok a kedvenc zenekaraim legfrissebb koncerthelyszineirol? FB-rol.
A kedvenc sorozataim idopontjairol, "helyszinerol"? FB-rol.
A kedvenc jatekaim legujabb DLC-irol, keszulo jatekok update-eirol? Facebook. Es meg ezernyi mas.
Es ha valaki "befeszbukol" majd egyszer egy olyan cikket a PH-rol, ami egyebkent lehet, hogy elkerulne a figyelmemet, de erdekes, akkor mar megerte.
Az egy masodlagos pozitivum, hogy esetleg baratokkal, csaladtagokkal, akik nem tiz centire laknak tolem /a vilag nagy/, tudok kommunikalni.
Igen, kuldtek request-et munkatarsaim, olyanok, akikkel ketszer talalkoztam eletemben.
Igen, irtak, hogy "The weather is nice today". Igen, van olyan, hogy "elrejteni eme juzer-t es posztjait". Megtettem.
De a pozitivumok nyomnak nagyobbat a latban epp ezert "vagyok" Facebook-on es a fenti pozitivumok hianya miatt az iwiw-en meg nem.
En sem vagyok egy lajkolos-hiv, de egyes csoportokon belul ha tetszik valakinek egy beirasa, akkor igenis lajkolom, mert amugyis tetszik. Itt meg beirna valaki, hogy LOL. Az jobb?
A twitter-rol es a tobbirol nem tudok nyilatkozni, mert nem ismerem oket, de szerintem jo, hogy a PH "halad a korral", meg ha nem is az tetszesenek megfeleloen halad a kor.
Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Black Titanium-Használt, karcmentes 99% akku Garancia 2028. 02. 23-ig ONE
- Samsung Galaxy Z Flip7 Zsebbe csukható stílus, 120 Hz élmény 12/512 GB Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy Z Fold7 Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes Garancia 2026. 10. 24-ig
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 16GB 512GB 1 év garancia
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi