Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Aktív témák
-
Blindness
csendes tag
Jómagam a cikk írójának álláspontját tudom osztani. Iwiw még új volt nekem, ott voltam, maximum fél évet, meguntam, vagy sokkal inkább megutáltam az egyszerű üzeneteket a nyitóoldalon, a tükör előtt pózolós képeket, a szörnyen bölcs adatlap szövegeket, az ismerős-szám versenyt, és ebből adódóan a sok idegen némbert, aki megjelölt; szóval töröltem. 'Faszbukot' már tapasztalatból kihagytam. Undorító porfészek helyek ezek, mondhatnám a "sztereotipikus nigger viselkedés" helyszínei, szebben megfogalmazva azok számára, akik ezt sértőnek találják: a buta, egyszerű, mosott agyú, fogyasztói nyugati szokások elfogadása és felvétele ez. Twitter ugyanilyen szinten mozog, a vázolt - három sornál hosszabb szövegek elolvasására nem képes - retardált társadalom blogjának feleltethető meg.
Sajnálom tehát, hogy kikerültek ezek a spam gombok, de legalább nem az a típus, ami felugrik (és odafagy) ha fölé viszem az egeret. Mindenesetre respekt, hogy eddig sikerült kitartani.
+1 Diszlájk
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő