Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Breki

veterán

most tegnap elég érdekesen sikerült belőni a játékomat

vhogy úgy van hogy az új NEsa patch de a Jenkey is be van kapcsolva ezen az exen korábban plusz a global editinges option file és új kamerák

Tegnap játszottam kb 6 meccset Juve - Fiorentina
    és teljesen olyan volt mintha multiznék az ellenfélnek olyan megoldásai voltak és jött csak jött, de közben meg nem volt annyira nehéz mert középpályán hibázott is illetve el lehetett tőle venni a labdát a védekezése meg nem volt az a 8-an rontanak rád érzés, de mégis jó volt.

Viszont hiába voltam fölényben egyszerűen nem tudtam gólt lőni, távoli átlövéseim mind kifogta a kapus akár pipába ment föl akár laposan lőttem.

Mondom jó cipeljük be, de egyszerűen hihetetlen volt a kapusa mindent védett, szerencsére BUffon is, voltak kapufáim nagy helyzeteim, de gól továbbra sem.

Na mondom tök jól megcsinálták, de ezt elszúrták mivel nem lehet ebben egyszerűen gólt lőni. Az nemis tetszett, hogy lövöm pipába erre a kapus hip hop ott van aztán lehúzza, szerintem kicsit túl gyors mozgással.

Aztán szerencsére a 7. meccsen sikerült gólt lönöm úgy hogy beíveltem egy szabadot a felugró középcsatár lefejelte a másik oldalon érkezőnek ő meg kapásból bevágta. Olyan szép volt plusz, hogy előtte 6 meccsen nem sikerült gólt lőnöm fel is vettem.

NA mondom most kíváncsi leszek változik-e a taktika próbál-e rögtön kiegyenlíteni mint multiban tenné az ellen. Ígyis lett így sikerült pár kontrát vezetnem és egyikből belőttem a másodikat azután már eldőlt a meccs szinte éreztem.

Most majd kíváncsi leszek a következő hat meccsen hogy megy majd, de ha ilyen meccsek lesznek mint ez a tegnapi akkor nekem így most eléggé bejön.

Új hozzászólás Aktív témák